Header

Hej allihopa! Hoppas ni mår toppen.

Idag har jag varit på släktkalas och firat min kusin som fyllt 11 år. Vi åt god mat och bara hade det generellt trevligt. Jag älskar verkligen att umgås med min släkt. Hade jag bara fått välja en sak att göra resten av livet så hade det utan tvekan varit att bara umgås med släkten. Det är så oerhört viktigt att ta vara på varandra och träffas så mycket som möjligt. För mig är det definitionen av att ta vara på livet.

Dagen innan hade jag varit inne på Ginatricot och köpt denna röda blusen, som jag även hade på mig på kalaset idag. Den passar lika bra till blåa jeans som till svarta byxor och jag bara ÄLSKAR volangerna längst ut på ärmarna och vid halsen.

Denna veckan kommer vara intensiv. Jag har rätt så mycket uppgifter som behövs lämnas in så jag vet inte hur mycket jag kommer uppdatera. Givetvis kommer jag att lägga upp så mycket jag bara orkar och hinner med.

Puss & Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

På fredagar har vi fotolektioner i stort sätt hela dagen så igår fick vi en uppgift att gå på en fotoutställning på Varbergs fästning. Där skulle vi kolla på en utställning som hette "24 porträtt av min pappa Kamilla" av Jesper Molin. Det var faktiskt väldigt nyttigt att få komma ut lite och få se hur han tänkte med sina foton. Man fick verkligen se bilder med hans egna känslor i. Jag fick ett helt annat sätt att se hans porträtt på och det var intressant att se så mycket unika fotografier. När jag först fick reda på att vi skulle på en utställning så tänkte jag inte alls sådana här porträtt. Fotografen har inte bara tagit en snygg bild utan verkligen haft en historia och baktanke med den. Det tycker jag är imponerande!

På vägen tillbaka hittade jag ett fint rött hus och var bara tvungen att ta en bild lite snabbt. Gillade verkligen den gröna växten emot den faluröda färgen på husväggen, så vackert!

Framåt kvällen åkte jag in till Falkenberg för att spendera kvällen med några kompisar. Vi käkade stenugnsbakad pizza på Lilla Napoli och sedan blev det en mysig fredagskväll hemma. Efterrättspizzan på Lilla Napoli var helt fantastisk!

Puss & Kram

Likes

Comments

Hallojsan!

Idag hade jag studiedag men det var faktiskt ändå rätt så intensivt. Det började med att jag var tvungen att plugga lite inför nästa vecka och vid 13 så åkte jag med tåget mot Varberg. Där träffade jag värdens härligaste Moa och fotade med henne hela eftermiddagen. Hon har precis släppt en låt på Spotify och behövde lite hjälp med bilder till hennes Facebook-sida, som ni hittar här. Jag tycker verkligen ni skall in och lyssna på henne, länkar hennes album här också. Är så sjukt imponerad och stolt över vad hon har åstadkommit.

Jag och Moa träffas inte så ofta eftersom vi går på olika skolor, så därför blir det EXTRA kul när vi väl träffas. Vi var med i en musikal tillsammans i början av året och umgicks i princip varje helg. När den sedan tog slut blev det lite tomt utan henne, men vi försöker som sagt att ses så ofta vi bara kan <3

Puss & Kram

Likes

Comments

Hej alla fina!
Tänkte att jag skulle skriva 5 saker om mig själv för att ni ska få ett litet smakprov på vem jag är.

1. Jag är med i scouterna och i somras var jag på ett jätte stort läger med 11 000 andra scouter från hela världen. Jamboree17 hette det och varade i en hel vecka. Jag lärde känna så många nya människor och fick massa minnen som jag kommer ha med genom hela livet.

2. Jag älskar att läsa böcker. Twilight-serien och Harry Potter böckerna är nog mina absoluta favoriter. Romaner funkar också väldigt bra.

3. Jag läser foto nu på gymnasiet och detta är mitt andra år på linjen. Många kanske tror att man bara fotograferar hela dagarna men jag lär mig också att bli mer kreativ, vilket har hjälpt mig en del.

4. Jag ÄLSKAR Håkan Hellström och har varit på flera utav hans konserter. Musiktexterna är helt fantastiska och varje ord som han sjunger går rakt in i mitt hjärta.

5. Att åka utomlands och bara få tid med familjen är bland det bästa jag vet. Jag älskar att umgås med familjen hemma också men att få uppleva någonting tillsammans är helt fantastiskt!

Hoppas ni har haft en bra dag och att ni tyckte det var lite kul och intressant att få veta mer om mig.

Puss & Kram

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag är en tjej på 17 år som hade tänkt att börja blogga lite om mitt dagliga liv och annat. På min fritid sysslar jag mest med fotografering och är väldigt engagerad i rörelsen scouterna. Jag gillar även att sjunga och musik är också en stor del av mig. Jag hoppas att ni vill hänga med mig och att ni uppskattar det jag skriver. Här får ni två bilder från min Kreta-resa i somras.

Puss & Kram

En fin solnedgång innan vi skulle ut och äta på kvällen. Älskade verkligen hur solen sken igenom glasdörrarna till entrén.

Stranden och vattnet var bara fantastiskt!

Likes

Comments