By Malin

House Of Dagmar

Rodebjerss - House of Dagmar - Rodebjerss

Valeriess

Är det någon som kan förklara det här? Detta måste ju vara ett skämt, stackars modeller haha. The Swedish school of Textiles.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Flög ner till Malmö i måndags och blev upphämtad av min bästa Bella för ett samarbete med CUJewellery, har haft två intensiva och så himla roliga dagar fulla med fotografering. Jag älskar att få möjligheten att arbeta med något så kul och framförallt med så drivna och duktiga människor, speciellt Bella som är inspirerande!
Har så mycket att se fram emot - nu händer grejer kan jag säga!

Likes

Comments

Vår senaste resa var en roadtrip genom Europa - 8 länder på 10 dagar! Fick se så många vackra platser som jag länge velat sett, franska rivieran var definitivt en favorit. Österrike likaså.

Jag skulle definitivt rekommendera att göra en roadtrip om man är ett härligt gäng och har en bekväm bil. Man tror det blir mycket tid i bilen men faktiskt, nej. Man kan bestämma helt själv vart man vill åka och vad man vill se, man får se dem små pärlorna som man kanske aldrig kommer se igen, och så slipper man alla proppfulla turistfällor. Denna resa var verkligen såååå bra!


Likes

Comments

Vi har haft fullt upp hela veckan med flytten till Stockholm. Men nu är det bara en omgång flyttlass kvar sen är vi så gott som redo att starta på nytt i vårt fina hus i Saltsjö-boo!
Jag ser verkligen fram emot att flytta in i detta hus och området vi bor i är så mysigt - det känns nästan som att vi bor ute på landet även fast det tar ca 20 minuter in till centrum. Helt perfekt!
Btw - Flyttvlogg kommer snart!

Likes

Comments

DRÖMFOTÖLJEN!

Älskade det här caféets inredning, det var Davids faster som tipsade om det - kändes så franskt och så satt man nästan direkt på gatan och tittade på alla Parisienner. Synd att vi gick dit vår sista dag annars är det där ett café som man gärna kommer tillbaka till flera dagar i rad. Ett hett tips iallafall - la belle epoque.

​Sista dagen besökte vi l’Opéra de Paris - ​​oParisoperan. Ett måste tycker jag - den absolut vackraste byggnaden jag sett. 

Likes

Comments

I Juli åkte David och jag till Paris, en julklapp som jag fått utav honom. Det var min första resa till Paris och OM JAG ÄLSKADE DET. Jag känner mig näst intill manisk efter resan, har fått för mig att lära mig franska - inreda med fransk design - äta croissanter - lära mig dricka cappuccino - dricka vin på eftermiddagarna och lyssna på fransk radio - dra in på stan med baguetter under armen och odla en fransk mustasch. Haha nej skämt åsido, men inte långt ifrån.

Jag kommer garanterat åka tillbaka inom en snar framtid, hur mysigt skulle det inte vara att va där kring jul?..

Likes

Comments

Efter ett uppehåll på drygt 7 månader har jag hittat tillbaka, jag ångrar lite att jag inte började tidigare eftersom det hänt en hel del under dessa månader men men, det är aldrig för sent. Jag är en äkta periodare tyvärr när det gäller bloggen, när jag väl kommer in i det tycker jag det är så himla kul dock!

När jag och David kom hem från Dubai förändrades en hel del rätt så plötsligt vilket vi inte var beredda på. David flyttade därför till Gotland och gjorde grund militär utbildning - Jag skaffa nytt jobb, & sedan ett till jobb, sa senare upp mig från bägge för att jag fick nytt i Stockholm - åkte till Bali, sen Spanien, senare Paris och nyligen en roadtrip genom Europa - Har även spenderat en hel del tid i Stockholm eftersom vi flyttar dit om 2 veckor.

Det har varit en väldigt händelserik och rolig vår/sommar, nu ser jag spänt fram emot ett helt nytt kapitel i Stockholm och har en hel del planer som jag ser fram emot att dela med mig utav.


Likes

Comments

New Years Eve 2017 with the best

Lite sena bilder från NYE17. Mathilda och jag styrde upp förrätt, varmrätt med catering och efterrätt, lite lekar, raketer etc, blev en väldigt lyckad kväll!

2016 var helt fantastiskt. Blev tillsammans med min bästavän efter 7 års vänskap, började året med att resa till New York och Los Angeles. Flyttade sedan ner till Lund och åkte över till Danmark flertal gånger, Davids fick en resa till Rom i födelsedagspresent som var en super mysig resa. Direkt efter det flyttade vi till Dubai, något utav det bästa jag gjort i hela mitt liv. Hade det alldeles för bra och fick vänner för livet som jag saknar ihjäl idag. Vi flyttade hem igen och nu vid årskiftet har jag bytt jobb och David åkt till försvarsmakten.

Ser så mycket fram emot 2017, har redan flera resor och även flytt planerat, ända fram till hösten. Jag har väldigt höga förväntningar och kommer att ge 200%. Kommer nu ge bloggen lite mindre tid som kanske redan märks av, jag kommer fortfarande hålla den aktiv men just nu känner jag att det finns viktigare saker i mitt liv som jag vill fokusera på.

En väldigt sen hälsning till alla, men iallafall - god fortsättning!

Likes

Comments