Tjena allihopa

Idag fick jag hem mina grejer från Rapunzel. Jag hade beställt två omgångar brunt, europeiskt löshår och ett par lös ögonfransar. Är skit nöjd med kvalitén. Jag har haft europeiskt lös hår förut men aldrig två omgångar i håret samtidigt. Det ser mycket fylligare ut och känns mer äkta.

Nu sitter jag och tar en cigg, sen ska jag dra mig mot stan och leta efter prao och sommarjobb. Det gäller att vara ute i god tid!

Kvällen är faktiskt inte planerad än men något kul kommer jag nog hitta på. Annars så sitter det ju aldrig fel med en film kväll.

Nu måste jag dra, uppdaterar ikväll! Ciao!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Det här är mitt första blogg inlägg och det kommer handla om personen som betyder mest i hela världen för mig!

Wilma.. Vart ska jag börja? Vi träffades i lekskolan på Tegnér för första gången 10 hela år sedan. Efter tredje klass tappade vi kontakten men åter fick den när vi hamnade på samma kollo. Åren gick och tyvärr bröts kontakten fram och tillbaka men nu är du min andra halva! Har aldrig varit så tajt och känt sån här tillit till en människa. Du är den som skiner upp mina dagar!! Jag vet att du har det tufft nu och du ska veta att vad som än händer kommer jag alltid ställa upp för dig! Jag tror jag bevisade det föra veckan...

Nu ska jag ta en promenad längd " memory lane." Jag kommer ihåg bara för några månader sen när jag hade sovit över hos en kompis med en till och på morgonen när vi började bråka om en rätt så allvarlig sak och jag sprang därifrån med tårarna i ögonen så ringde jag dig och berättade vad som hänt och du kom springande från stan ner till stats parken för att möta mig som bara satt där och grät. Du sprang fram till mig och kramade om mig. Tror aldrig jag känt en sån lättnad någonsin! Men inte bara det, med dig hade du cigg, chockad och en stor coola som du hade sprungit och köpt till mig. Den dagen kommer jag aldrig glömma.

Men nu vill jag fokusera på det bra! I sommar kommer du ha fått din EPA så den kommer vi glida runt i! Är så glad att du ska döpa den till blomman! Det symboliserar nämligen mig. Vi ska även tatuera två likadana 2infinety täcken ovanför v linjen och så mycket mer! När jag tänker på alla saker vi kommer göra i framtiden så skiner mitt leende upp.

Jag älskar dig Wilma och jag hoppas att du och jag kommer hålla ihop för evigt! Tack för att du finns.Likes

Comments