Orkar inte förklara och gå in på detaljer om min dag så denna bild får förklara, Matbilden är en äldre från bloggen, men det var exakt samma ställe och måltid jag beställde idag så de fick bli den bilden ( Skämmigt och fota när många ser på xD) *Hahaha folk kommer tro att man aldrig sett mat i hela sitt liv ju #Import varning

 

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ladies: "A man should be the Accessory...not the Outfit... don't ever make him your All."

Likes

Comments

 • We never really fail, we simply have minor set-backs that prep us for major come-ups...

Likes

CommentsLikes

Comments

När jag loggar in på bloggen och kollar hur många besökare och sid visningar jag har, så hittar jag till min förvåning att jag har läsare i länder jag aldrig besökt såsom Lettland,Litauen, Sweich mm.
Jag skriver ju inte på Engelska och har inget verktyg där man kan ändra språk så kan någon vara snäll och förklara detta för mig hur dessa människor begriper sig på vad jag skriver speciellt med tanke på att jag skriver på slang och har en del grammatik fel här och där.

De enda förklaringarna jag kommer på till detta är att, när jag skriver om något allmänt som är rätt så aktuellt som filmen "fast and the furious 5", så kan många råka hamna på min sida då de söker på Fast and the furious på Google. Men det verkar inte vara fallet, då jag kan se vilka inlägg som är mest lästa, och det är "Summer boo", "I am not my hair", Dancehall music o.s.v.
En annan orsak kan vara att man har några som jag helst skulle vilja kalla för bekanta som reser,har semester eller bor i dessa länder och besöker en när de är där. Funderar på att skaffa en räknare som syns på min "profil" eller vad det heter så jag och ni kan hålla reda på hur många läsare det faktiskt är.
Any ways, all publicity is good publicity... eller?
Bless

Hej*Hello*Hi*Hallo*Salut*Hola*Hi*Labas*Sveiki*Hei :D

Likes

Comments

Detta inlägg är dedikerad till alla mina haters där ute, jag tar mig tiden till att skriva detta till er once and for all så ni får ett hum om hur jag tänker och tycker om er för obviously har ni tagit er tid till att besöka min blogg och då är detta det minsta jag kan och kommer att göra för er. Best regards/ Saffi aka liikrish

De flesta har haters runt om sig, oavett om det är on the down low eller rakt i ansiktet på dig så har de flesta någon/några som bara inte står ut med tanken av dig. Du själv kanske känner, why they be hating on me, im not a famous singer, actress or even have my own car, what to be jelaous for?
tro mig de har hitatt något du har som de aldrig kommer att kunna få och då spelar det ingen roll om du räcker dom tex en miljon kroner, ger dem komplimanger eller bara är en god vän, de skulle fortfarande hata på dig och hitta negativa vinklar med din gåva/tjänst.

HI HATER

Det finns desperata haters som tar till villka medel som helst för att get you of track, ett ex kan vara, du säger, omg jag klarade körkorttestet och du får i gensvar, haha grattis...hur lång tid tog det? eller min vänn eller kusin someting something fixade sitt körtkort på första försöket. Ett till exempel kan vara när du börjat träffa en kille/tjej du börjar fancy och delar såklart detta med sina "kompisar", du förväntar dig att de ska lyssna och ge dig råd men istället får du rynkade pannor och - hon/han ser väl OKEJ ut, min kompis/släkting someting smething förlovade sig nyligen med en jätte snygg/rik kille/tjej, haha eller när du ficksatt håret och de ska påpeka hela tiden att det är löshår, berätta det för andra och fråga hur långt hår du egentligen har hela tiden..... för det första tror vissa verkligen att man hittar sig en partner efter deras förväntingar? bara bra om du tycker att denne ser "Okej" ut, då behöver jag inte ha in the back of my mind att du ska försöka haffa eller cock block me. för det andra, vem bryr sig om din kompis eller kusin som det går så bra för, hur går det för dig själv? Och slutligen, Ja 70 -80% av gångerna så är det löshår och du vet hur jag ser ut utan det,ingenting jag döljer då nästan alla rullar med löshår på något sätt, stop asking. jag var snygg flintis, är snygg snaggad och fortfarande snygg med eller utan löshår, har mer som gagnar mig än bara hår, vad är/har du?
Jag har oerhört många exempel på olika slags haters i din omgivingen, men pallar inte skriva upp alla.
Jag har inte bett om att vara på människor läppar, därför tycker jag synd om människor som verkligen är kända och har många ting som går deras väg, deras haters måste vara 1000ggr värre än mina patetiska som hatar på det lilla minsta leendet man får på sina läppar.
detta är min blogg, mina tankar och bullshit, passar det inte, skaffa en egen eller besök någon annan som bryr sig å kommer ge er den  uppmärksamheten ert ego behöver.


Frågor till mina haters, som ni kan fråga er själva också

1. Varför besöker du min sida?
2. Varför frågar du mina vänner om hur jag har det eller vad jag gör/gjort, när du vet att du aldrig kommer höra mig fråga desamma om dig?
3. Varför hälsar du när du vet att det är 90% chans att jag inte svarar tillbaka?
4. Varför Stirrar/glor du på mig när jag walk pass you? Do i know you?
5. Varför snokar du helt enkelt?

Svar på detta: Känner du dig träffad på somliga punkter, då my friend, you are more then a hater, you also are a no life stalker som borde spärras in. #just saying.

Jag är som sagt väldigt privat som person men det finns saker och ting som jag delar med mig till människor i min omgivning som är basic stuff, dessa basic stuff borde du veta om vi känner varandra. Vet du inte kan det bero på många saker, 1. Du är inte lyhörd , 2. I dont even trust you with basic info to share it with you, 3. Du är ingen för.

Liikrish haters quiz, Haters do you know me? Really?
 • Whats my middle name?
 • How many siblings do i have?
 • When did i get my first apartment?
 • How many relatives do i have in Sweden?
 • Whens my b-day?
 • What did i read in college?
 • Whats my phone number?
 • Where do i originally come from?
 • Whats my fathers name?
 • Where am I when im not in Gothenburg?
 1. Har du alla rätt trotts att vi inte känner varandra så kan du vara en av de skickligaste stalkers som satt sin fot på denna planet xD och tacka facebook för infon
 2. Har du inga rätt och vi känner varandra mer eller mindre så är det pga. att du är obetydlig eller inte lyhörd.
 3. Har du tex mindre än hälften rätt och vi känner varandra så är du inte lyhörd, känner vi däremot inte varandra och du har hälften rätt, tacka facebook för infon #stalker 
         Bless

Likes

Comments