Har haft en så mysig dag idag! Gick upp tidigt imorse för att duscha och fixa mig och redan vid 11 åkte jag hem till Enis där det var en liten "fest". Hans brorson skulle klippa sig för första gången och då är det en liten fest med massa mat och dans!

Vid 2 tiden skjutsade Enis in mig och Becca till stan där vi mötte upp Wilda! Alltså jag älskar dom tjejerna så mycket, vad skulle jag göra utan dom? Vi lunchade på La Baguette och tog sedan en runda på stan innan vi köpte med oss en varsin dricka från Espresso House och satte oss vid slottet. Så välbehövligt att träffa dom och bara snacka skit.

Har nu varit hemma en stund och ska antingen kolla på en serie eller spela Sims. Velar väldigt mycket då tjejerna gjorde mig taggad på att spela haha.

Imorgon är det en ny dag, det är fredag och det är min födelsedag! Blir äntligen 19 år men egentligen är det inget speciellt med den åldern men har tröttnat på att vara den som fortfarande är 18 år haha..

Mina föräldrar kommer inte hem förrän på kvällen imorgon så jag ska förmodligen bara vara hemma om inte Enis och jag hittar på någonting!

/ bild 1; mina älsklingar på La Bauette
/ bild 2; min senaste bild från Instagram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments