Ibland är vi människor så elaka. Är en människa elak mot en och kränker en på olika saker, så är det nästan alltid den kränkta personen som får ta skit. & bli dömd från de andra. Varför är det ens så ? Man blir misstrodd och folk tycker att man överreagerar. Varför är vi ens så istället för att stötta den kränkte personen. Jag har verkligen tyckt detta varit så jobbigt. Jag trivs inte i min tillvaro som det är just nu pga detta. Förut kände jag en glödje att gå dit, men nu känner jag bara skam över att behöva gå dit. Rädd för att möta personen. Rädd för att behöva konfronteras med personen ifråga. Att bli dömd fast jag inte gjort något fel. Människor pratar bakom ryggen. Stämningen blir stel. Som tur är, är detta bara någon enstaka person som tar den andres parti. Tack och lov. Hade aldrig orkat annars. Men detta har gjort mig så nere på sista tiden, att jag velat på vad jag vill göra. För som det är nu vill jag inte, jag vill tänka om och börja om på nytt. Jag försöker med det genom att söka annat och nytt, utbildningar och jobb. För jag ser mig inte som detta i framtiden. & mycket tack vare detta. Bland annat för att vi är så utsatta i vårt yrke, vi är så nedvärderande och små, jämfört med andra. Vi ska bara gilla läget och att folk får vara elaka mot en. Varje morgon har vi avstämning, varje morgon ljuger jag och säger att allt är okej fast att det inte är det. Men jag orkar inte, finns någon som skulle säga att jag överreagerar. & prata bakom min rygg. Ibland vill jag verkligen bara säga vad jag känner rätt ut och vad jag tycker. Men jag är rädd, jag vågar inte för vad andra ska tycka, speciellt en. Sen vet jag att berättar jag vad jag tycker hamnar det i fel händer, vilket det redan gjort. Så tack till dig som inte kunde hålla tyst, som gjorde allt så mycket värre. Tack.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fick igår ett paket från myprotein, där det bland annat fanns dessa träningstights i. Samt en tröja till N och omega3 tabletter. Älskar byxorna redan.

Med denna kod får ni 30 % rabatt på ert köp MALIN-RFB hos myprotein

Likes

Comments

Denna box från testagram kom hem till oss igår, och jag är redan spänd inför nästa box. Hur roligt 'är det inte att få hem en box en gång i månaden med olika produkter i varje månad. Jag älskar det. Vissa saker kanske man inte ens skulle köpa själv i affären, men nu när man får hem denna box med olika produkter i varje månad kan man testa nya produkter och nya rätter. Så tipstipstips​

Likes

Comments

​Igår var det cheatday, då åt vi pannkakor till frukost. Idag är det tillbaka på schema. Då blev det 2 ägg i form av äggröra med endast ägg. 0.5 dl havregrynsgröt med 0.5 skoppa cassein.
Helt okej ändå en söndag morgon. 
När vi ätit, gick vi med lilleman till sin moster och joakim, dem ville bada. Jag och N gick till gymmet och körde bröst och armar. 

Likes

Comments

Att bli en ung mamma är det bästa jag någonsin gjort.
Men det har inte alltid varit lätt. När jag bodde i Nyköping hade jag en massa vänner som hade barn. Så man umgicks tillsammans med barnen. Vi kunde även ses utan barn. Verkligen så mysigt med sådana vänner.
När jag flyttade tillbaka till Eskilstuna & hade barn, blev mycket förändrat. Mina bästa vänner som jag haft. Hörde inte alltid av sig om jag ville hänga med. För jag hade ju barn. & dem trodde det var svårt för mig att skaffa barnvakt och liknande. Vilket jag än idag blir sjukt trött på att höra. Jag kan göra saker utan mitt barn, jag kan göra saker med mitt barn och med er. Att folk ser barn som ett problem att umgås? Det är inte ens kul. Jag blir sjukt ledsen.
Samma som, "Åh nu kan vi fira midsommar hos er när ni har hus och bor stort" Ja absolut visst kan vi göra det. Bara det att min son är hemma, men absolut nu är välkomna. "Åh kan ni inte skaffa barnvakt till honom?" Men alltså va, vänta här nej ? Varför ska han inte få vara med sin mamma och fira midsommar när ens vänner ska komma över? Jag fattar påriktigt inte grejen. Jag är den i mitt umgängeskrets som fick barn först och den enda som har barn. Så folk förstår väl inte.. Men jag tycker på riktigt det är så sjukt tråkigt att höra sådant hela tiden. Att ha barn är det bästa jag vet och jag älskar det och det är absolut inget problem att umgås med han och mig tillsammans. Blir så trött på dem som säger och tror att man inte kan umgås med mig bara för jag har barn

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har hittat ett nytt favoritmärke bland barnkläder, ni ser ju bara ovan. Hur fina är inte dessa utekläder? Jag verkligen älskar pastellfärgerna. I ovan finner ni skalkläder, regnkläder ofodrat och fodrat. Gummistövlar och vantar i galon.
& det bästa av allt är att detta ovan nu är rabatterade varor på hemsidan. Så in och skynda dessa fina kläder!

Likes

Comments


Igår gick jag tidigare från jobbet, av en anledning. Gick hem, hämtade min pappa och hans tjej. Vidare till Fsk & hämta en lycklig lilleman som var överlycklig över att hans morfar var med. Vi åkte och hämtade N´s födelsedags present som kommit. Vidare till Tuna P för middag. Sen hem och sova. Blev ett bra avslut på min dag som varit olycklig innan. Efter jobbet idag blev det axlar på gymmet och avlutade med mage.

Likes

Comments

Via Refunder får du återbäring på alla dina onlieköp. Hur bra är inte detta?
Klicka på denna LÄNK för att komma till sidan och bli medlemmar med detsamma. Vad har ni att missa?

Likes

Comments

N sa till mig häromdagen att han tänkte boka bord så vi skulle gå ut och äta. Men kom på att det hade blivit svårare med barnvakt. jag sa att de absolut inte spelar någon roll och att jag inte bryr mig om alla hjärtans dag. vi var överens om att de var skönt. sen fick jag denna?! men alltså hur fin är han inte? Vi som absolut inte skulle köpa något till varandra och som tycker att man kan visa kärlek till varandra varje dag. vilket vi också gör och är super bra på att göra. min finaste sa att han ville att hans prinsessa ska få känna sig som en prinsessa. och det gör jag varje dag med honom.

Likes

Comments

& där kom lillemans Ralph Lauren väst jag köpt till honom. Hur fin? Jag verkligen älskar den. Kommer passa han så fint till våren.

Likes

Comments

Instagram