Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har på det senaste börjat testa på och göra mer nya snacks. Det första jag testade var avokado (vilket jag älskar!!) med krydda på. Jag kryddade med grillkrydda, och tro mig när jag säger att det var så sjukt gott! Avokado har en väldigt mild smak så det var gott att spicea it up så att säga och göra smaken starkare.

Idag testade jag för första gången att göra mina egna chips. Jag är en person som älskar chips över hela min själ, så jag hade ganska höga förväntningar. Chipsen smakade inte precis som jag hade hoppats på, men dom var samtidigt inte oätbara. Jag ger ett "okej" för dom.
Men jag tror att dom kan bli mycket bättre om man använder sig av tex en fritös och övar mycket så att man vet vad man gör så att säga.

Detta inlägget kanske var lite annorlunda jämfört med vad jag brukar lägga upp, men jag hoppas att ni gillade det ändå. Och om ni testar att göra några av dessa snacksen så får ni gärna säga vad ni tyckte om dom.
Ha det så braღ

Likes

Comments

Idag vaknade jag jättetidigt av att min brorsa satte på musik när han duschade. Visst, jag förstår honom, men REALLY? Klockan 9 på en lördag??
Anyways, jag vaknade jättetidigt och fortsatte med mitt skolarbete. Vi har jättemycket nästa vecka, så hela veckan har gått åt till att plugga. Denna helgen måste jag bara fortsätta med läxorna och stanna hemma. Så deprimerande, men det är sant.
Nu har jag blivit helt klar med en inlämning och på väg att bli klar med nästa så jag tar en paus. Älskar att kolla film, så just nu kollar jag på filmen "Greta: Surviving Summer". Inte för att den är så sjukt bra men den är gullig typ haha. Ett bra tips till er som gillar gulliga och lite konstiga filmer ;)

Hejdå så länge

Likes

Comments

Hade en periscope nu på morgonen och tog ut mina "rastaflätor", som jag kallar dom.
Igår kollade jag klart alla twilight filmerna och medan jag kollade gjorde jag små flätor i hela håret. Det är faktiskt ett bara tips till er som inte kan sitta stilla och kolla på film! Under natten så sov jag med dessa.
Många kanske tycker att detta verkar obekvämt och att det gör ont. För mig som har gjort detta många gånger så är det inte ett problem, men jag kan förstå om det känns lite de första gångerna man gör det.
Jag tog som sagt ut dom medan jag gjorde en livesändning på Periscope. Har gjort det en gång innan, men jag märke verkligen skillnaden på tittare denna gången. Det var otroligt många som kom och tittade och ställde frågor till mig, vilket såklart var jättekul!
Så om ni är aktiva på Periscope och vill följa mig så heter jag BillingEbba :)

Ha en underbar söndag allihopa och hoppas att ingen av er får söndagsångest ღ

Likes

Comments

Började dagen med att åka till stallet och red en sväng. Jag var i stallet med en kompis och vi fixade allting tillsammans. Det var supermysigt! Mamma hämtade mig från stallet och skjutsade mig hem. Jag fixade i ordning mig och åt en macka som lunch.
Min kompis kom och hämtade mig och vi åkte tillsammans till Kungsbacka där Samir och Viktor uppträdde. Dom sjöng några av sina låtar som till exempel Groupie och Bada nakna. Sen fick man stå i en lång kö och ta bilder med dom och få planscher och tröjor signerade. Jag passade på att köpa en av deras tröjor som dom sålde, som ni ser på bilden. Dom var för i övrigt jättesköna när vi väl träffade dom!

Det har varit en sjukt bra dag och jag planerar att spendera resten av den framför datorn och alla twilight-filmerna. Ha en jättebra dag allihopa

Likes

Comments

Vaknade jättesent idag för att vara jag, vid klockan 10. Åkte till stallet och fixade i stallet. Jag mötte sedan upp en kompis vid kl 13 och red tillsammans med henne. Hon är en barndomskompis till mig, så det var sjukt mysigt att ta igen för gamla tider så att säga. Nej men vi pratade i alla fall igenom allt som hänt det senaste, det var sjukt mysigt!
Sen åkte jag till Ikea med mamma och hittade bland annat en jättestor, fin kudde och en liten palm. Mer

Mer om min dag kan ni se på min youtubekanal om några dagar, för jag vloggade under hela dagen.
Sov gott vännerღ

Likes

Comments

Jag vaknade väldigt tidigt idag, vid typ 7. I vanliga fall brukar jag sova till typ 9 haha.
Anyways, jag åkte med Vendela när hon gjorde sina fransar. För mig brukar det ta ca 2 timmar, men det tog lite längre för henne så vi var jättehungriga när hon var klar. Sen gick vi och åt på Ricemarket. Det var så sjukt gott, ni fattar inte!
Vi tog bussen hem och sen chillade jag hela dagen hemma. Jag fick dock en bra idé till en video till denna veckan så jag kände mig ändå nöjd med dagen.

Hoppas alla haft en bra dag ღ

Likes

Comments