Hejsan! Mitt mål var ju att uppdatera varje dag och jag försöker verkligen men våra dagar ser likadana ut och då finns det inte så mycket att skriva om men jag ska försöka ta mycket bilder men inte skriva så mycket.

Den alkoholfria drinken är från after skin igår och jag drack en idag med.

Puss och kram<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Jag glömde helt bort att blogga igår. Kom på det när jag vaknade idag. Men igår åkte vi skidor och det är första gången vi är i stöten så vi utforskade mest stället. Idag på förmiddagen är jag hemma i stugan för att jag fick jätteont i min vänstra vad igår och ett tag kunde jag knappt gå på den men vi ska åka i eftermiddag. Hela veckan kommer jag blogga från mobilen då jag inte har med någon dator eftersom det inte finns något wi-fi.

Ha en bra dag! Puss och kram<3

Likes

Comments

Hejsan! Idag har vi åkt bil hela dagen. Vi har kommit fram till fjällen. Vi är i stöten. Jag delar rum med min kusin Alice och rummet är på bilderna. I morgon ska vi åka skidor och jag ska försöka ta så mycket bilder som möjligt och det kommer förhoppningsvis ett inlägg varje kväll. Jag och Alice ska även lägga ut en musical.ly varje dag denna vecka på vårat gemensamma konto som heter _ebbaochalice_. Vi är privata men testa följa så kanske vi godkänner dig!

Puss och kram<3

Likes

Comments