Bohemian is the new black

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Oj vart ska jag börja? Jag har inte uppdaterat på flera månader, riktigt tråkigt. Men ska försöka göra ett nytt försök, typ 100:e gången gillt. stay tuned :*

Likes

Comments

Hallooo alla glada!
Alldeles för längesen man bloggade nu. Bloggen är verkligen något jag skulle vilja ägna mer tid åt och bli en bättre "bloggare". Får verkligen skärpa mig nu!!
Aja nu ska jag jobba vidare och idag är det 11 dagar kvar till värme och Spanien 🌴☀️

PS följ gärna på instagram ebbaavikstrom

Likes

Comments

Denna dag har känt så himla lång, trots att vi slutar 14.30. Torsdagar och tisdagar är drygast enligt mig, speciellt eftermiddagarna. Men skönt att att det är helg imorgon!!
Lite sämre bild av min outfit idag


Likes

Comments

Onsdagar är så himla sköna, bara en dag i studion. Dick hade vi hårteori ca 1 timme vilket var lite segare. Jag och en kompis missade det praktiska i hår för det var elevrådsmöte. Fattar fortfarande inte varför jag gick med i det, hahaha.
Nu blir det kinamat sedan hen till Patrizia för sleepover

Likes

Comments

Nu har jag precis kommit hem från ridningen ovh ska ta ett bad, såå himla sköönt!! Få saker som slår ett varmt, speciellt nu när det är lite kyligare ute.
Imorgon blir det studion hela dagen, make up på innan lunch och hår efter. Men har elevrådsmöte för första gången. Av någon anledning så tog man på sig att vara med där, tur att Nathalie är med iallafall.Bild på naglarna som jag gjorde i höstas på modelldagen.

Likes

CommentsHej!! Nu är de jobb som gäller, jobbar till 15 idag. Ganska skönt beroende på hur det kan se ut, då jag kan jobba till 21 på kvällen ibland. Såå är så skönt att kvällen är ledig idag. Dock inga planer inför kvällen så får se hur det blir, hoppas ni får en bra lördag!!

Likes

Comments

Just sitter jag och äter middag med brudarna! Så himla mysigt att ha lite catch up och gossip 😻


Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Ebba Vikström bor i Gävle och är 16 år. Jag går första året på gymnasiet och går linje stylist på REAL gymnasiet. Älskar den linjen och där ingår det jag älskar i livet och mina största intressen, mode och skönhet.
Hoppas ni fortsätter följa mitt liv och vardag, kram!!


Likes

Comments