TIME FOR THANKSGIVING

Hur spännande att få fira typ den största högtiden i USA, thanksgiving. Idag är det Onsdag och imorgon är et dags att äta typ hur mycket mat man bara kan... Mina värdföräldrar började preppa mat redan i måndags och jag börjar inse hur stort det är med TG. Mina värdbarn är lediga då det är en holiday så jag jobbar lite mer än vanligt denna veckan men det gör mig inte så mycket. På fredag är det även black friday vilket ska bli så roligt att få uppleva i USA då det är så galet stort här. Butikerna kommer vara uppe från midnatt och sedan kommer det vara kaos hela helgen. Har en del saker jag vill köpa så vi får se hur det kommer sluta för har redan börjat shoppa på pre-shoppingen:))) Så ja, har ni något ni vill köpa under BF?

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

Aaron
,
Have a Happy Thanksgiving! <3
NinaSova
NinaSova,
Det är så kul att se hur stort thanksgiving verkligen är här och att få äta all mat haha! Jag funderar på att köpa en iPad, har velat ha en iPad ett tag nu, särskilt för jag vill använda procreate.
nouw.com/ninasova
disa svensson
,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355