MÅNDAG

Min FÖRSTA plugg-fria dag på jag vet inte hur länge. Vi har kursstart i våran femte kurs idag så jag ska kolla på den föreläsningen i två timmar. Men annars ska allt mitt fokus ligga på annat. Detta har varit min "to-do" idag.

- Hämta ut böcker från biblioteket. Har alltså för första gången gått och lånat min litteratur från biblioteket istället för att köpa. Känns som en helt ny värld, helt gratis och allt.

- Köpt vit färg. Jag ska måla klart min andra tavla. Men färgerna jag hade köpt räckte inte så nu behövde jag införskaffa mig lite mer. Sen är jag äntligen klar med mina fina, fina tavlor.

- Även införskaffa mig ett nytt skrivblock.

- Ätit god lunch med min mor. Jag kan inte minnas senast jag och mamma hade en hel dag tillsammans.

- Sedan har jag solat. Jag solar fyra dagar i veckan. Men det är på sjukhus och en behandling som jag går igenom just nu, men som blir klar nästa vecka. Då har jag sonat hela 25 gånger, det är sjukt.

- Börja kolla på säsong två av ”The Crown”. Om ni inte har kollat det på Netflix så gör det. Det är så bra, jag och T vi är helt fast. 10/5;)

- Avslutningsvis hoppas jag på att vi ska äta pizza ikväll. Såg en tjej på Instagram äta en inbakad pizza och jag blev så galet sugen... Så nu håller jag tummarna att det blir kvällen middag.

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer