LYXBRUNCH & SHOPPING

Godmorgon Sverige och välkomna till en ny dag med nya möjligheter. Oj haha, djupt:)

Nej men hejsan på er allesammans har ni sovit gott? Själv ska jag strax hoppa i sängs efter en lång dag. Min dag idag har varit så himla bra. Jag vaknade imorse och hade min vanliga morgonrutin tillsammans med Avery. Jag vinkade henne hejdå vid 8 tiden för att sedan möta upp Nathalie i Venice. Vi hade en fullbokad dag med massor av planer. Men våran resturang vi skulle äta frukost på var stängd och vädret var inte topp så våra planer sprack + ubern var SVINDYR:)

Så våra planer ändrades och det slutade upp med brunch på vårat absoluta favoritställe, Fairmont Miramar Hotel. Vi åt exakt samma sak som första gången vi var där. Ägg Benedict, pannkakor med ricotta och citron samt granola med grekisk yoghurt. Mums, mums, mums!

Dagens outfit:

Set: Lindex

Skor: Zara

Väska: Louis Vuitton

Efteråt gick vi ner mot Santa Monica downtown för att spendera ännu lite mer pengar. Haha det är typ det enda vi gör här. Tjänar pengar och spenderar pengar, inget sparande här inte:) Men det är så det ska vara, det är nu som vi lever loppan, vi är ju inte här för att spara till en lägga direkt. Så imorgon (kanske) jag visar ett av mina köp, en sååå fin klänning. Den var verkligen dröm. Sedan köpte jag även träningskläder från alo. Jag säger bara OMG, om ni kommer till L.A handla träningskläder från dom. Ni kommer aldrig vilja bära något annat efter det.

Fram mot lunch tog vi oss varsin iskaffe på havremjölk och planerade vårat år tillsammans. Vi har en så rolig grej på ingång som jag snart kommer dela med mig av. Haha jag kan knappt tro det själv... Vi avslutade iallafall dagen med en acaibowl, nehe? Imorgon ska vi faktiskt testa oss på att göra egna... Kanske kommer upp ett inlägg om det också. Vid halv tre mötte jag upp en Uber för att sedan börja jobba vid tre tiden. Avery hade en playdate med Goldie så vi tre tjejer badade, lekte och solade tillsammans. Det är verkligen så mysigt och intressant att ha konversationer med två små sex åringar. Deras åsikter, tankar och idéer är ju bara för underbara. Smarta små flickor måste jag ändå säga<3

Nu är det snart läggdags här och imorgon ska jag och Nathalie ut och springa på morgonen. Så jag måste få mig en bra natt sömns så jag är pigg och redo imorgon. Ha en bra torsdag mina fina läsare. Så hörs vi!

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer