JAG HAR VARIT MED OM EN BILOLYCKA

Och då kom domedag. Jag har varit med om min första (hoppas verkligen sista) bilolycka här i USA. Det hände igår efter jag hade kört barnen till camp. Jag körde bilen som vanligt och som vanligt tyckte jag det kändes bra. När jag nästan var framme vid min slutdestination hamnade jag i en fil där man bara fick svänga höger och jag skulle åka rakt fram. Jag stod vid ett trafikljus och det var rött. Jag ser att det finns stor marginal mellan bilarna på andra filen och jag kan lätt komma emellan om bilen bakom väntar. Jag blinkar ut, tutar och får ögonkontakt med föraren. Jag vrider på ratten och ska börja förflytta mig till andra sidan. Men innan jag hinner ta ett nytt andetag gaser personen i bilen som jag trodde förstod mig att jag ville byta fil. Och krasch, boom, pang så körde hon in hela sin bil på förarsidan av min bil. Det gick så snabbt och jag blev så chockad att jag hann inte tänka klart. Jag blev så himla rädd, stod på en stor bilväg med flera tusen bilar runt omkring mig och hade ingen aning om vad jag skulle göra. Jag stannade upp hela trafiken och sa till kvinnan i den andra bilen att köra in mot vägkanten. Ut ur bilen kommer det en medelålderskvinna som är väldigt arg och upprörd. Hon hinner snabbt slänga ur sig att allting var mitt fel och att hon vill ta detta till polis och rätten. Jag blev livrädd:) Men jag förklarade min situation och hur jag upplevde att det hela gick till. Hon blev mer förstående och vi byta kontaktuppgifter med varandra. Jag grät floder och hade total panik. Jag kände hur min värdfamiljs förtroende för mig skulle sjunka och hur besvikna dom skulle bli. Jag fick en ångestattack och ville bara ta mig därifrån. Ingen blev som tur var skadad men jag har på något sätt fått ont i både min nacke och höft. Samt haft konstant huvudvärk sen olyckan skede. Men jag blev nog också väldigt rädd vilket kan vara boven till min huvudvärk.

Varför händer allting på en och samma gång. Kan jag inte bara få ha en bra månad här i USA? Utan att bli hjärtekrossad, bli av med min bästa vän (ett inlägg kommer om det...) och nu en bilolycka. Jag har sån otur just nu att det känns som att jag aldrig kommer ha tur med något igen. Är det detta som kallas karma? Men vad har jag då gjort för att förtjäna detta? Kan någon snälla säga det till mig. För nu vill jag ha ett stopp på allt ont och få lite tur igen.

Men som min fina vän Agnes brukar säga Livet är som en brustablett, det löser sig alltid.

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

saraeleonora
saraeleonora,
Fina fina du, först och främst- jag hoppas du är okej! Att vara med i en bilolycka, oavsett stor eller liten är läskigt. Det lämnar en ganska så uppjagad och skakig, bilar är så otroligt stora och egentligen farliga fordon och när man varit med om en olycka inser man verkligen det. Hoppas att din värdfamilj tog det bra, och oavsett så kom ihåg att det viktigaste är att du är okej! Förstå verkligen att det kändes läskigt, jag åker iväg som au pair till London nu i slutet av augusti och ska köra bil - vänstertrafik?! Så min största rädsla är att något liknande ska hända mig.

Massor av kramar!!
nouw.com/saraeleonora
Sabinakj
Sabinakj,
Men guuud! Usch då, men vilken tur att du ändå är okej. Men det kan vara så att du fått en lätt hjärnskakning! Om du slog i huvudet det vill säga... för man får ont i huvudet av hjärnskakning och det kan komma från de lättaste smällarna också! <3
nouw.com/sabinakj
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Ebba. Ibland kommer all otur samtidigt. Mitt 2017 var så. Käftsmällar var och varannan dag. Allt hemskt hände och jag var krossad. Nu efteråt är jag hundra gånger starkare med mycket lärdom och styrka. Skönt att du inte skadade dig något allvarligare, ta hand om dig <3
nouw.com/corneliakarlsson
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,
Fy förstår precis paniken! Är au pair i Italien och jag var själv med om en bilolycka i början av året med min värdfamiljs bil. Kommer fortfarande ihåg hur skärrad/chockad/rädd jag var. Mest rädd var jag för att berätta för mina värdföräldrar. Men det viktigaste för dem var att jag var oskadd, att bilen fick en buckla var mindre viktigt. Kramar.
nouw.com/emiliaapetterssons
IP: 2a01:4f8:241:ac2::2