ETT ÅR SEDAN

För ett år sedan såg mitt liv helt annorlunda ut utifrån hur det ser ut idag. För ett år sedan gick jag till skolan för att påbörja mitt sista år på gymnasiet. För ett år sedan bodde jag hemma i lilla Eskilstuna. För ett år sedan hade jag varit någons flickvän i nästan ett år. För ett år sedan jobbade jag på Parken Zoo. För ett år sedan hade ingen aning om att mitt liv skulle se ut på just det här sättet 365 dagar senare.

Idag ett år senare ska jag inte gå till skolan. Idag ett år senare bor jag i Los Angeles. Idag ett år senare är jag singel. Idag ett år senare jobbar jag som au pair och jag lever mitt bästa liv. Jag kan inte med ord beskriva hur stolt och tacksam jag är över att få göra detta. Jag är så stolt över mig själv. Som här och nu uppfyller mina drömmar.

En (viss:)) person sa till mig för någon vecka sedan "hur kunde du lämna x ett år" och jag fick skuldkänslor direkt. Men jag inser att det är mitt liv jag ska leva och följa mina drömmar. Det ska inte finnas något som stoppar mig. Ingen människa i hela världen ska få stoppa mig eller dig från att uppfylla våra drömmar. Mitt tips till dig som läser detta är GO AFTER DREAMS. NOT PEOPLE. Följ dina drömmar och om en person inte kan stötta dig till att uppfylla dom. Då är den personen inte rätt för dig. Livet handlar om att ge och ta. Och om en person bara tar hela tiden och aldrig ger något tillbaka, då är det dags att byta riktning.

Love, ebba!

  • KÄRLEK

Gillar

Kommentarer

Aaron
,
That's awesome Ebba, good to hear you're doing great babe! <3
Sabinakj
Sabinakj,
Du ska verkligen vara stolt över dig själv fina du!
nouw.com/sabinakj
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,
Håller verkligen med om aTT man ska gå sin den väg och följa sina drömmar. Själv lever jag min dröm just nu som au pair i soliga Italien och jag älskar det.
nouw.com/emiliaapetterssons