ATT VÅGA VARA ÄKTA

Mitt liv här i Los Angeles lockar många av er som läser min blogg. Ni är många som skriver till mig privat om hur avundsjuka ni är på mitt "dröm-liv". Och jag förstår er klart och tydligt. För enligt mina sociala medier framstår det som att mitt liv är FANTASTISKT. Men det jag försöker säga är att bara för utsidan ser så himla glamorös ut betyder det inte att insidan är det. Jag la upp en Q/A på min Insta-story och när jag berättade att jag gråter mig till sömns vissa nätter skrev folk till mig och tyckte jag var knäpp då mitt liv är så "enkelt". Men jag kan säga till er att det är jobbigare än vad ni tror. Jag bor för det första på min arbetsplats tillsammans med mina "chefer". Att aldrig kunna "gå hem" är en ganska konstig känsla. Även fast jag inte jobbar är jag på jobbet 24/7. Tänk om man skulle jobba på IKEA och sen när dagen är slut hoppar man i sängs där bland alla kunder och sin chef... Skevt exempel men jag tror ni fattar.

Jag har varit här i tre månader nu och jag känner hur jag är inne i en dipp. Jag vet inte riktigt varför men jag har en brutal hemlängtan och saknar min familj, vänner och Sverige generellt så himla mycket. Men jag tror detta bara är en fas som jag snart hoppas försvinner men så känslosam jag är just nu var det ett tags sedan jag var sist. Men om 3 veckor träffar jag min familj igen och får även en semestervecka från jobbet. Så det kommer vara en super-boost för mig.

Nu ska jag iväg och träffa Emmy och sedan börjar jag jobba vid tre tiden. Ta hand om er<3

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

Aaron
,
Well O.K. I take your point, I imagine falling asleep and just seeing in every dream Ikea ready-to-assemble furniture, meatballs, and dalahästar could drive one to insanity, haha, but come on, it's like a perpetual summer out there, sorry, I'm still jealous, haha, Just kidding honey, hope you are happy and love every minute of it! <3
You look amazing btw Ebba, beach babe, puss