TODAYS SNAPS

Idag har jag spenderat min dag tillsammans med Ebba. Vi möttes upp imorse och åkte sedan iväg på lite trevliga äventyr. Jag hann fota lite fina outfit-bilder, vi drack massa goa kaffe och åt en mysig lunch ihop. Vid tre tiden började jag jobba igen och sedan dess har jag spenderat min dag "på jobbet". Nu ligger jag i sängen och ska sätta på någon mysig film innan jag ska försöka somna. Sedan är det Lördag imorgon och ingen är lyckligare än mig.

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

ATT VÅGA VARA ÄKTA

Mitt liv här i Los Angeles lockar många av er som läser min blogg. Ni är många som skriver till mig privat om hur avundsjuka ni är på mitt "dröm-liv". Och jag förstår er klart och tydligt. För enligt mina sociala medier framstår det som att mitt liv är FANTASTISKT. Men det jag försöker säga är att bara för utsidan ser så himla glamorös ut betyder det inte att insidan är det. Jag la upp en Q/A på min Insta-story och när jag berättade att jag gråter mig till sömns vissa nätter skrev folk till mig och tyckte jag var knäpp då mitt liv är så "enkelt". Men jag kan säga till er att det är jobbigare än vad ni tror. Jag bor för det första på min arbetsplats tillsammans med mina "chefer". Att aldrig kunna "gå hem" är en ganska konstig känsla. Även fast jag inte jobbar är jag på jobbet 24/7. Tänk om man skulle jobba på IKEA och sen när dagen är slut hoppar man i sängs där bland alla kunder och sin chef... Skevt exempel men jag tror ni fattar.

Jag har varit här i tre månader nu och jag känner hur jag är inne i en dipp. Jag vet inte riktigt varför men jag har en brutal hemlängtan och saknar min familj, vänner och Sverige generellt så himla mycket. Men jag tror detta bara är en fas som jag snart hoppas försvinner men så känslosam jag är just nu var det ett tags sedan jag var sist. Men om 3 veckor träffar jag min familj igen och får även en semestervecka från jobbet. Så det kommer vara en super-boost för mig.

Nu ska jag iväg och träffa Emmy och sedan börjar jag jobba vid tre tiden. Ta hand om er<3

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

GODMORGON DÄR UTE

Då var det Måndag (trodde jag...) men nope. Då var det Onsdag, mina barn har varit lediga från i fredags tills idag. Dom hade ett litet mini-lov så det känns verkligen som Måndag idag... Men nu är dom iallafall i skolan och jag ska alldeles strax hoppa in i Ubern och ta mig upp till Ebba. Vi ska ha poolhäng dag och bara relaxa under våran lediga tid. Sedan börjar jag jobba igen vid tre tiden. Utöver det har jag inte så många planer. Ikväll jobbar jag till sent då mina värdföräldrar ska ut så det blir väl att kolla ikapp PH och sedan mysa i soffan när barnen gått och lagt sig. Jag vill verkligen ha helg och det är NUNUNU... Men snart blir det Fredag och då händer det massa skoj.

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer