POOLPARTY IN HOLLYWOOD

Ett stort YES PLEASE när inbjudan kom till detta poolpartyt som ägde rum i helgen. Nej men asså ser ni hur fint det var. Jag och Emmy blev alltså bjudna på fest uppe i Hollywood Hills och jag ångrar inte en sekund att vi gick det. Det var så himla roligt, bland dom bästa hemmafester jag varit på och då försöker jag bortse från hur coolt huset var. Det låg uppe i hillsen med den mysigaste utsikten, infinity pool och jacuzzi. Det bjöds på massa trevligheter, fanns en bar och massa god mat. Eftersom det var en dagsfest tog den slut efter solnedgången. Den dagen det styrs en sånär fest i Sweden då hoppas jag att jag får komma, för kan lovar er att detta är inget man vill missa. Så summan av kardemumma, FET FEST:) Sedan efteråt var vi med om ännu mer trevligheter men det kanske ni får höra om en annan dag. Hihi:)

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

BÖRJAR BLI FÖR BRUN

Vad sker? Jag måste börja vara mer i skuggan. Så brun som jag är just nu har jag aldrig varit i hela mitt liv... hjälp:)

Men utöver det Hej på er alla fina. Hur mår ni? Jag har varit ganska så off när det kommer till mina sociala medier den här veckan. Det beror på att jag har umgåtts med min fina familj som varit på besök. Så förra veckan i Lördags kom dom hit och sedan dess har vi umgåtts hela veckan. Vi har hunnit med så mycket saker och jag är så himla tacksam för dessa fina dagar vi fick spendera tillsammans. Nu ses vi redan igen om 6 veckor och jag längtar massor.

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

JAG TROR JAG DRÖMMER???!!!!

Nej men kan det vara sant? Är dagen äntligen här, SOM JAG HAR LÄNGTAT & VÄNTAT!!!

Idag kommer äntligen min fina fina familj till Los Angeles och jag kan inte vara mer än lycklig. Jag kunde knappt sova inatt för jag var så pirrig och exalterad. Dom ringde mig när dom satt i bilen påväg till Arlanda och jag blev helt tårögd av att veta att nu kommer dom verkligen. Jag följer deras flygning via mobilen och jag ska snart ta mig en Uber till flygplatsen och överaska dom. Dom tror att jag ska möta upp dom här hemma hos mig eller på hotellet men i själva verket kommer deras lilla dotter och lillasyster stå där som en liten tönt och vänta<3 Gud blir typ nervös haha:) Så jag har idag ätit frukost, packat min lilla resväska då jag ska bo med familjen några nätter på hotellet och bara väntar och väntar. Men snart är det dags, wiiieeee!

Gillar

Kommentarer