BEACH DAY ALL DAY

29 Augusti idag och jag har haft det toppen. Jobbade 6.30-7.30 sedan åkte jag ner till SM för att möta upp Nathalie. Vi träffades för på backyard för att äta varsin acai och sedan tog vi varsin lime ner till stranden. Sedan var det strandhäng fram tills vi skulle börja jobba vid 15. Så det var en bra dag med andra ord. Imorgon är det fredag och jag är så taggad då vi har massa trevligheter på schemat. Kom in och läs om det imorgon vettja. Puss.

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

MITT KÖP PÅ DIOR

Som ni kanske minns la jag upp en bild på instagram när jag höll i en påse från dior och i dagens inlägg tänkte jag visa vad som fanns i den fina påsen. Så om du vill se det är det bara att fortsätta läsa<3

Jag unnade mig själv ett par nya solglasögon. Jag har som en grej att varje månad ska jag köpa mig något "litet" för att ge mig själv en klapp på axeln. Just denna månaden blev det något lite större. Men jag har kämpat hårt både med mitt jobb som aupair men också mina sociala medier som har ökat otroligt mycket den här månaden. Så kände verkligen att jag kunde ge mig själv en liten morot.

Så det som fanns i paketet var dessa coola brillor och jag är så nöjd. Bor ju ändå i LA så man är ju i behov av solglasögon;)

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

TODAYS OUTFIT

Klänning: Chiquelle

Allt annat vet ni vart det kommer ifrån<3

Love, ebba!

  • MODE

Gillar

Kommentarer