8 km & iskaffe

Jag vaknade redan vid 6 idag för jag inte kunde somna om. Så jag gick upp och började min morgon lite tidigare än vanligt. När klockan slog 7 gick jag upp och väckte Avery. Hon var så trött idag så vi myste ihop en stund innan vi gjorde oss i ordning. Vi åt frukost, pratade om livet och hade en mysig morgon ihop. Vid 8 tiden körde hennes mamma henne till camp och mitt morgonpass var slut.

Strax efter dom lämnade tog jag äntligen tag i mitt träningsliv. Jag satte på mig mina springskor och gick ut för att springa en runda på 5km. Dum som jag är var min mobil inställd på miles så jag sprang 5 miles vilket är 8 km:))) Snacka om hur psykisk dåligt jag mådde varje gång hon sa min tid, trodde jag sprang så långsamt... Haha men jag kom tillslut hem och ville bara kräkas. Men jag tog mig istället ett stort glas vatten och började fixa frukost. Idag åt jag ett stekt ägg med bär.

​Under dagen har jag hunnit prata FaceTime med min familj och några kompisar. Tänk att man kan hålla kontakten så lätt i dagens samhälle, är det inte fantastiskt? Så under lunchen fick min familj vara med. Jag åt en sallad och drack en iskaffe. Mycket gott och svalkande. Vi har nästan 30 grader här varje dag nu så det gäller att dricka mycket vätska. Ikväll ska vi iväg på middag med familj så det ska bli mysigt. Och imorgon är ÄNTLIGEN Nathalie ledig och vi ska ses hela dagen. Så vi hörs imorgon igen.

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

KOMMER JAG KLARA DETTA?

Ja du, vad tror ni? Kommer jag fixa att vara iväg 12 månader hemifrån? För vissa dagar tvivlar jag på mig själv... Idag var en sån dag när jag bara kände. Nej jag vill åka hem. Jag vill inte åka hem pågrund utav att jag inte trivs utan jag vill åka hem för jag saknar hur det var förut. Som jag nämnt tidigare gjorde ju min pojkvän slut med mig för snart 3 veckor sedan och även fast jag är så besviken och arg över det han gjorde så saknar jag han massor. Jag vill inte sakna honom, jag vill att han ska sakna mig och förstå vad han har gått miste om. Men det kommer han säkert aldrig göra. Min enda önskan just nu är att jag ska vakna upp en dag och känna, jag ska sluta ge mina tankar och min tid på honom. Men det känns som att den dagen aldrig kommer komma. Jag hatar känslor, usch. Jag vill inte att han ska påverka min livs resa, men det gör han. Jag önskar att jag var modig nog att ta bort han överallt. Men jag kan inte, jag lever i en bubbla om att allt kommer bli som vanligt. Men det kommer aldrig bli som vanligt igen. Det som hände är o förlåtet när det kommer till ett förhållande. När tilliten försvinner finns det inte så mycket kvar...

Men efter jag hade haft en dipp under morgonen torkade jag bort mina tårar och satte mig i ubern för att få i mig något i magen. Så klockan halv 12 idag åt jag min första måltid och självklart blev det en acaibowl. Haha dom är mina räddare i nöden när jag är här. Så himla goda och man blir till och med på bra humör, jag lovar;) Jag gick även runt i affärer och köpte mig äntligen ett par springskor, så imorgon ska jag ut på en spring tur. Wihoooo, jag är så taggad har konstigt nog saknat att träna. Och jag känner att jag behöver få in min träning i vardagen igen. Både fysiskt men framförallt psykiskt. Tror jag kommer må så mycket bättre mentalt när jag börjar träna. Så önska mig lycka till. Utöver det köpte jag mig ett par jeansshorts och en gullig liten topp. Så efter en acaibowl och lite shopping var humöret på toppen igen. Jag hade även turen att träffa Ebba en snabbis vilket var så mysigt.

Nu har jag jobbat klart och ska strax hoppa i sängs och kolla på en film tror jag. Det var så längesedan jag bara la mig ner och slappna av. Så det kanske är dags att göra det nu. Förlåt för ett lite deppigt inlägg idag, men jag känner att jag måste kunna vara öppen och ärlig mot er. För mitt liv ser väldigt fabulöst ut på utsidan, men insidan är svårare att läsa av. Så jag delar med mig utav den också. Jag är så tacksam för er mina fina läsare, ni får mig alltid på så bra humör, tack<3

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

EN DAG SOM AUPAIR

Följ med mig på en dag som au pair. Glöm inte att prenumerera och gilla videon. Då lovar jag att det blir fler vloggar!

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer