Mat & sol

Ännu en dag i Spanien har gått och vi har ännu en gång haft en toppen dag. Vi vaknade sent imorse och åt frukost. Det var tyvärr lite mulet på förmiddagen men de var ganska skönt då vi alla är lite halvt brända. Så vi låg ute fram till 13.00 innan vi klädde på oss för att sedan åka ner till hamnen för lite lunch. Vi åt på en super mysig resturang där det var fantastisk god mat. Nu under eftermiddagen har vi solat då det klarnade upp. Ikväll ska vi ner till staden för att dricka drinkar och äta våran sista middag.

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

Fett hett

Gokväll kära människor!
Ännu en dag i Spanien har gott och oj vad bra vi har det. Idag har vi bara tagit det lugnt, spelat spel och lyssnat på musik. Ikväll ska vi in till stan och äta middag samt dricka drinkar. Imorgon blir det nog ännu en dag där vi bara slappar.

Aggan är världens finaste!

Kvällens outfit:
Klänning: Zara

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

Hola Amigos

Igår landade vi i Spanien runt midnatt och vi var framme i Nerja vid 2 på natten. Vi hade en lång resa med många hinder, haha men efter många om och men kom vi fram. Idag vaknade vi runt halv 9 för att få ut så mycket av dagen som möjligt. Jag, Agnes och Thilda har varit och handlat på förmiddagen, vi solade sedan allihopa fram tills de var lunch. Till lunch lagade Thilda och Isa en super god Pasta och efter vi åt lunch har vi bara solat och umgåtts (samt druckit en och annan drink). Vi har verkligen en toppen resa, så mysigt att vara med mina tjejer på semester. Ikväll ska vi äta tapas och dricka vin, härligt härligt.
Love, ebba!

Gillar

Kommentarer