HUR MÅR JAG?

Dåligt...

Bildenarna är ifrån helgen haha!

Två dagar har gått och jag är fortfarande sjuk... Idag mår jag till och med som sämst. Som jag nämnde i det tidigare inlägget har jag sån extrem huvudvärk och igår fick jag även halsont. Jag hostar konstant och mitt huvud bara bultar ännu mer... Vad gör man ens när man är sjuk? Jag är ju aldrig det så jag vet inte haha... Min fina pappa kom in med frukost på sängen idag. Fick omelett med kalkon, smoothie och en kaffelatte. Alla borde ha en sån fin pappa som mig. Han är ju helt fantastisk<3

Jag har även funderat över mitt Aupair år och jag kommer nog snart fram till ett beslut, så håll utskick. Njut av en fin Torsdag min fina vänner därute. Ta även hand om er själva samt varandra<3

Love, ebba!

  • LIFE

Gillar

Kommentarer

NY VECKA

Mina planer

Ny vecka mina vänner är ni taggade? I am <3

Idag var det som ni säkert vet måndag. Jag var i skolan och hade en vanlig dag. Slutade innan 16 och därefter var jag med Isse och vi hängde en stund. Till middag åt vi hemmagjord pesto och kyckling, mums mums!

Senare på kvällen träffade jag Isse igen och vi myste runt. Imorgon är jag ledig och även på onsdag. Hur goals<3

Men nu ska jag sova så vi hörs imorgon. PUSSSSSS<3

Love, ebba!

  • LIFE

Gillar

Kommentarer

HUR JAG REDIGERAR MINA BILDER

This to that

OKAY. Vart ska jag börja? Varje dag sedan jag började med Instagram (typ) har jag fått frågor om hur jag redigerar mina bilder. Så dagen till äran tänkte jag visa det för er. Men som sagt redigerar jag alla bilder olika men detta är ett av alla mina exempel.

Till denna bilden använder jag A4. Jag drar ner filtrets styrka till 7,0.

Därefter lägger jag på mer ljus. Jag ökade bara ljusstyrkan med 0,5.

Lägger på 1,0 kontrast för att få mer kontraster...Nehe haha:)

Sedan mer skärpa så det blir bättre kvalité.

Jag minskar "styrkan" på färgen i bilden och gör den mer neutral. Då ner till -0,5.

Vet inte riktigt vad detta är men jag lägger nästan alltid på detta på mina bilder.

Och här har vi det slutgiltiga resultatet. Jag glömde visa att jag gör min bild lite kallare också, alltså att jag lägger på mer blåa toner i bilden för att neutralisera dom gula. Men annars är det inte svårare än såhär. Jag hoppas ni är nöjda med denna guide och att ni fick lite inspiration.

Ta hand om er <3

Love, ebba!

  • LIFE

Gillar

Kommentarer