Q / A

Love, Ebba!

Gillar

Kommentarer

S O O N

.....MY B-DAY !!!!!!!

Hej på er, hur är läget? Jag mår prima. Inte nog med att jag fyller år om exakt en vecka så har dagen varit bra. Den började med NP i svenska läsförståelse och sedan har dagen rullat på som vanligt. Stanna även kvar i skolan en stund och pluggade lite matte då vi har prov imorgon.. (inte en ända dag utan prov atm). Efter skolan drog Jag och Thilda till Tuna Park. Vi shoppade lite grejer inför Valborg och åt middag, det blev mumsig sushi. Spontant tog även Thilda hål i örat, haha en mycket rolig upplevelse. Med blandat skratt, svett och tårar (!!!) Nu ska jag strax sova.

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

P A R K E N

.....ZOO (!!!)

Hello babes, hur mås det? Jag mår toppen bra. Min skolvecka har dock varit lite hysterisk med massvis med prov osv men det orkar jag inte prata om. Men iallafall igår så mötte jag upp Kajsa på stan för en lunch. Vi åt sushi och fick även sällskap av Martina <3 Vi hann även med att springa in i lite affärer men det ösregnade så vi höll oss inne.. Efteråt så gick vi hem till Kajsa innan vi drog till mig. Hemma hos mig så lagade vi tacos och hade en mysig kväll hemma själva tillsammans m, super mys! Sedan somnade vi tidigt för att idag var jag tvungen att vakna tidigt..

...För idag hade jag min första jobb dag på mitt nya jobb, Parken Zoo!!!!! Vi hade en introduktions dag där vi fick all information och lära oss våra arbetsuppgifter. Det var en lång dag mellan 8:30-16:00 men det var verkligen super kul. Jag tror att detta kommer bli den roligaste sommaren någonsin och ett plus är ju att man tjärnar pengar samtidigt :) Så ja det har varit en effektiv fredag och lördag, så imorgon ska jag bara t det lugnt och försaka hinna med lite plugg och träning !

(Btw, jag har ju börjat med youtube.. Så glöm inte att prenumerera ;))

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer