B R U N C H

ATUMN-BRUNCH

.........W. gosigaste tjejerna!

Hello babes, äntligen börjar man koppla av och känna lugnet. Jag älskar lov! Min förmiddag började med att jag tog mig ut och sprang i det fina höstvädret. Sedan så kom Wilma och Martina hem till mig och vi fixade iordning en mumsig höst-brunch!

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

O O T D

MICHAEL KORS FUR

Såhär såg jag ut igår. Jag körde på en helsvart outfit och sedan piffade jag upp det med vita sneakers, en beige väska och päls ifrån Michael Kors. Sedan lite smycken och solglasögon på det!

Love, ebba!

  • MODE
  • Nära Eskilstuna

Gillar

Kommentarer

3 0 T H

CHOCOLATE

.......OCTOBER!

Gokväll babes, har eran söndag varit bra? Det har min. Den började med att jag sov ut länge imorse då jag var uppe väldigt sent igår. Jag var nämligen på fest tillsammans med mina fina tjejkompisar. Så då behövdes lite extra sömn idag. När jag vaknade stod det frukost på bordet, lyx! Det var sådant fint väder ute så vi till och med kunde sitta ute i solen och äta. Efter det så sminkade och klädde jag på mig. Vi bokade även en resa på 2 veckor över nyår! Ska bli så kul och skönt att åka iväg igen!

Vid 12 tiden så blev jag upphämtad av Wilma och vi drog iväg på en liten roadtrip. Vi hann även på vägen fota lite outfit bilder (det kommer ut imorgon). Vi hämnade sedan ute på Marys cafe som ligger ute på landet och är super mysigt. Tycker om det fiket lite extra då mina föräldrar gifte sig där. Vi satt och fikade i kanske 1-2h, super mysigt att prata av sig lite med "bigsis". Därefter åkte vi hemåt. Vi åkte hem till mig, myste och åt en mumsig middag.

Nu har Wilma precis åkt och jag ska hoppa in i duschen. Morgondagens planer är brunch och bloggande. Sedan ska jag även börja packa resväskan för jag drar ju till Barcelona om bara 2 dagar!!!! Så taggad. Vi hörs imorgon!

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer