KÖRSBÄRSTRÄD

Dessa blommor är ju så himla fina - blir bara glad utav av att kolla på dom!

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

TIME TO FLY

Nu är det fredaaaaag!

Helt sjukt vad tiden går fort nu är det helg - IGEN. Just nu är jag faktiskt påväg till flygplats för att sedan åka till Köpenhamn över helgen/Valborg. Det är nämligen så att min mamma kusin Laura bor där undertiden hon pluggar (annars bor hon i Gbg). Så över helgen nu ska vi dit och läsa på. Vi ska shoppa-äta god mat-umgås-se nya platser osv. Jätte mysigt är super taggad för en liten mini-semester. Det ska också bli roligt att åka till Danmark för konstigt nog har jag aldrig varit där och nya ställen är alltid lite extra spännande. Har inte så jätte höga förväntningar kommer väl vara som Stockholm/Göteborg haha.

Jag kommer tyvärr inte ta med mig någon dator till Köpenhamn så ifall bloggen är dåligt uppdaterad så är det anledningen, men kameran den är ner packad så ni får bilderna i efterhand istället. Ha en super bra helg och Valborg!

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

WANTIES

Alltså hur snygga är inte dessa solbrillor?

Dom kommer ifrån Dior - so real. Dom kostar dock 3000kr vilket såklart är svindyrt men ändå så värt för dom är ju dödligt snygga. Jag ska ju sommarjobba under sommaren så dessa brillor kanske min lön får gå till. Love, ebba!

Gillar

Kommentarer