SVARAR PÅ ERA FRÅGOR 1.0

Anne

Hej Ebba! Har följt din blogg ett tag och läst att du funderat på natur som gymnasieval. I detta inlägget skrev du dock att du tycker att matte och No är tråkigt. Är det inte tungt att gå en gymnasielinje om man inte tycker om linjens största ämnen? Jag menar det måste vara omotiverande att gå till, vi säger resturang, om man inte ens tycker det är kul att laga mat. Undrar bara hur du tänker:) Men tycker verkligen om din blogg! Puss!

Svar:

Haha, väldigt kul att du just tar upp det. Jag verkligen avskyr alla NO ämnen. Men jag har alltid sedan jag varit liten velat bli "barnläkare". Så det har ju liksom inte funnits någon annan väg att gå. Men nu har jag ju sök till gymnasiet och jag valde ekonomi. Tack så mycket för din fråga! Love, ebba!

Wilma

Du har ju gått i gymnastik, vad är den största tävlingen du tävlat?

Svar:

Oj, jag har aldrig tävlat någon riktigt stor tävling. Jag har alltid varit för ung för att tävla SM, EM, osv. Men jag har tävlat RM och även vunnit en sådan tävling 2-4 gånger så det är ju väldigt bra tycker jag. Ha en bra dag! Love ebba!

Alexandra

Vad vill du jobba som? Favorit sminkprodukt?

Svar:

Som jag skrev tidigare vill jag bli barnläkare. Men att leva på bloggen, vara modell och ansiktet utåt för att företag skulle ju vara drömmen. Min favorit sminkprodukt är nog min NAKED 3 palett ifrån Urban Decay. Love ebba!

Hanna: Hej kan du visa mera outfits? Svar: Absolut, mer outfits ska det bli, pussssss!


Gillar

Kommentarer

VECKANS "to do list"

Hello gorgeous!

Idag är det måndag och den började jätte segt..Måndagar är dom "tråkigaste" dagarna i skolan enligt mig. Vi har bara dom ämnen som jag inte alla gillar, matte, No och spanska. Men jag överlevde den måndag också. Efter skolan så hade jag året första dansträning, och herregud vad det var tufft. Vi körde massvis av styrka, kondition och repetion av våra danser. Men det var så kul så jag märkte knappt att det var jobbigt :) I morgon har jag två danslektioner så det ska bli skoj.

Göra klart NO-läxan och börja plugga till provet

Bli klar med alla tal i matteboken

Lämna in engelska läxan "bucket list"

♥ Lära mig alla begrepp i religionen

Dansa, styrketräna och springa med mamma

Försöka hinna ta en fika med Elina och Ebba

Beställa smink, badkläder (guess why), träningskläder och vår kläder

Blogga, blogga, blogga, blogga, blogga, blogga :)

Ha med sig skridskor på torsdag till idrotten

Fixa gymposs.kort

Gillar

Kommentarer

SMOOTHIE

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer