SISTA NOVEMBER

Hejsan på er!

Nu har det gått ett tag sedan jag bloggade sist, trist (!!). Men de var då och vi går istället vidare och pratar om nuet istället :)) Idag vaknade jag av att det bankade och lätt i huset, blev så rädd...Men det var våra hantverkare som är här och renoverar vårt hus. För er som känner mig vet att mitt hus är väldigt vitt, fräscht och hyfsat modernt men vi vill göra en liten förändring. Men sen fick jag skjuts till skolan och vi hade alla vanliga lektioner. Efter skolan så åkte jag och pappa till Tuna Park och hämtade ut min GHD plattång. När vi kom hem hade mamma gjort middag och efter middagen så tog vi oss hela familjen ett bad i våran jacuzzi.

Just nu sitter jag i sängen och kollar på gossip girl. Åh vad det är en bra serie, jag rekommenderar den starkt. Så nu ska jag fortsätta kolla och sedan ska jag gå och lägga mig!

Har ni några önskningar på blogginlägg? isåfall kan ni ju bara lämna en liten kommentar!

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

EN JOBBIG FREDAG

Hejsan på er!

Idag är det fredag, äntligen. Som ni kanske märkt på bloggen har jag ju inte bloggat på hela veckan..men min vecka har varit mer än fullbokad. Jag kommer inte gå in på detalj vad jag gjort under veckan för det är nästan som de vanliga. Men de har varit lite extra receptioner, träningar och kompis träffar. Som tillexempel idag hade vi kör i 7 timmar (vi brukaar ha 1 imme), varit på tävlingsträning på dansen och varit på lokomotivet. Så imorgon ska jag ha danstävling i kungsör på förmiddagen och sedan ska jag snabba mig hem till vår jubileums-konsert med skolan. Så det kommer bli lite stressigt men men. Vi ska även ha samma konsert på söndag så det ska bli kul. Så imorgon kommer kameran att följa med och jag ska försöka foto så mycket som möjligt.

Just nu sitter jag och kollar på IDOL för min bästa kompis Sarah är där och kollar live så jag håller ut skick efter henne. Men sen ska jag fixa inför imorgon och sedan ska jag gå och lägga mig. Så sov gott allesammans så hörs vi imorgon!

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer