MALLORCA

¡Hola Amigos!
Nu är ja äntligen i Mallorca, eller jag har varit här i snart fem dagar…Men iallafall. Jag har det super bra här förutom att det har regnat i tre dagar. Men två dagar har de varit super varmt och dom resterande dagarna ska de vara 30 grader och strålande sol.
Min vlogg är färdig redigerande och klar. Men den går inte att länge upp. Så det kmr tyvärr ingen vlogg, men jag tror ni överlever ändå!! Nu ska vi bara fixa iordning oss och sedan ska vi äta middag! Ha det så bra! Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

1 DAY LEFT

Hejsan alla godingar, och förlåt för dålig uppdatering…men iallafall just nu sitter jag här med hela packningen eftersom jag åker imorgon. Ska bli så skönt att få komma bort från Sverige ett tag och att få riktig värme. Imorgon så börjar jag ju även att vlogga, hur ska de gå…??!! Vi får hoppas på de bästa. Så imorgon bär det till nya äventyr, see you!
Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

HOME SWEET HOME

Hejsan
Nu är jag äntligen hemma efter en mysig vecka på kusten och i Göteborg. När jag kom hem fick jag ett sms av Lova som frågade ifall vi skulle ses, och självklart ville jag de. Vi skulle egentligen bara ta ett kvällsdopp men vi spenderade istället hela kvällen tillsammans, mys! Nu ska jag gå och lägga mig för jag är väldigt, godnatt!
Love, ebba!

Gillar

Kommentarer