VLOGGA v.s BLOGGA

Hejsan alla fina!
Jag har glömt att berätta för er att jag ska utomlands, vart jag ska säger jag dock inte.
Men det är ett land i Europa och vi åker den 14 augusti, alltså om 3 veckor exakt idag. Vi är borta i 1 vecka och kommer hem två dagar innan sommarlovet är slut.
Så jag har en liten fråga till er. Vill ni att jag ska VLOGGA eller BLOGGA under resan???
Ni får jätte gärna kommentera vad ni tycker ner i kommentarsfältet. Självklart kommer jag fota massor så jag kommer ju definitivt att blogga också. Men ifall ni skulle tycka det var roligt med vloggar så gör jag jätte gärna det. Jag hoppas ni tycker det blir roligt med lite förnyande här på min lilla blogg!
Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

CAFÉ MYS

Idag så åkte vi hela familjen till ett super mysigt café och åt lunch. Vi allihopa tog räkmacka och dom var himmelskt goda. Caféet hade också super goda bullar och bakelser som vi alla smakade på.
Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

FABULÖS DAG

Idag har min dag varit fabulös. Det började med en mumsig brunch med släkten och sedan ett morgondopp i poolen.
Vid lunchtiden tog vi oss ut till båten och åt en liten "lunch". Efter typ en timme kom det kolsvarta moln över hela himlen, så det var bara att packa ihop och åka hem. Precis när vi satte oss i bilen öppnade sig hela himlen…När vi kom hem hoppade vi alla ner i poolen och badade i spöregnet, såå mysigt! Vi badade i mer än 1 timma och efter poolen så gick vi och la oss jacuzzin, lyx! Till middag grillade vi och till efterrätt åt vi s'mores, mumsigt!

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer