WE ♥ IT

Åh vad jag älskar "WE ♥ IT". Det är så mycket inspererande bilder, citat, och mode. Här ovanför ser ni lite bilder som jag tycker är väldigt inspererande!
Puss!!!

Gillar

Kommentarer

SATURDAY

Gokväll allesammans!
Idag är det lördag och min dag har varit super. Dock så har vädret varit hemskt, grått och blött. Imorse vaknde jag runt 9.00. Kollade runt lite på socialamedier och sedan åt jag frulle. Efter frullen satte jag mig med mamma och pluggade. Idag hade jag ingen motivation till pluggeriet men mamma puschade mig. När klockan närmade sig 12 åkte jag med mamma till stan för att shoppa på vår favorit affär, ElinMaria. Dock så hittade varken jag eller mamma något idag, synd synd! Sedan började mamma jobba vid 14.00 så då kom pappa och A för att hämta upp mig. Dom skulle byta lite saker på stan så då spenderade jag lite egentid på matmarknaden. Fick med mig tre olika smaker fudge och en crepe med vitchoklad och nutella, mums! Efter våran lilla tur på stan åkte vi till pappas studio. Jag och A spelade lite tillsammans och vi köpte även med oss lite fika upp. När vi kom hem åt vi hemmagjorda hamburgare som var ljuvligt goda. Nu har vi precis sett "Sune i Grekland" och ätit lite lördagsmys framför filmen i soffan. Jag har även gjort hemma gjora Reses som blev "helt okej"...
Nu ska jag resten av kvällen skriva lite tidinställda inlägg och efter det lägga mig i sängen och kolla på Gossip Girl. Jag kolade klart på serien i vintras men det var sååå bra att jag vill se allt igen. Ha en mysig kväll, puss!!!

Gillar

Kommentarer

FREDAAAG

Hola Amigos!
Idag är det fredag, äntligen helg. Min dag i skolan var väldigt bra. Hade 2 prov som fick suveränt och även musiklektion som var jätte kul. På engelskan var vi klara med allt så vi kollade istället på film, mys mys! Efter skolan skulle jag på träning men jag fick migrän och fick istället ställa in.
Nu har vi precis ätit middag, grillat kött med färskpotatis. Efter middagen så badade jag med A en lång stund! Nu ska jag bara ta det lugnt och sedan blir det let's dance!
Ha en mysig fredag, puss!!!

Igår kom även min skolavslutningsklänning hem! Bara 4 skoldagar kvar, helt skjut vad tiden går fort!!!

Gillar

Kommentarer