MIN DAG I 10 BILDER

Min & Elinas dag har varit helt fantastisk, idag kommer det bara bilder för jag är alldeles för trött för att berätta om hela dagen!

Om ni vill se avsnittet jag & Elina var med i så hittar ni det häääääär!

puss och kram!!!

Gillar

Kommentarer

ÖVERLYCKLIG

Heeeeej!

Idag har min dag varit riktigt skum. Dagen började med att jag försov mig vilket jag inte gjort på väldigt länge...och sedan var jag väldigt trött på förmiddagen. Vi hann ha NO och matte innan jag fick ett sms. På sms;et stod det, Hej Ebba ring mig så fort du kan, mvh SVT! Jag trodde först att sms;et var ett skämt innan jag förstod att det var sant. Så jag sprang ut från klassrummet och ringde till SVT. Dom berättade att jag vunnit biljetter till Nicole och Chloés eftersnack. Jag blev hur glad som helst och började nästan gråta av glädje. Då frågade jag när det var och då svarade hon imorgon. Då fick jag nästan panik för jag hade inte berättat för Elina som jag skulle bjuda med mig. Så jag skicka snabbt iväg ett sms där det stod, hoppas du inte ska göra något imorgon. För jag har en överaskning. Elina ringde sedan till mig och jag berättade vad som hade hänt. Jag tror aldrig att jag hört Elina så glad och jag vet inte hur många gånger hon tackade mig!! Hon sa även att hon skulle krama ijäl mig så vi får väl se om jag kommer upp levande imorgon...Så imorgon ska alltså jag och Elina få både träffa och se våra förebilder inom bloggvärlden. Jag slutar redan vid halv ett imorgon för vi åker med två tåget. Då är framme vid tre så innan vi ska till N & C kanske vi hinner en super snabbis på stan. Men det får vi se imorgon. Jag kommer självklart ha med mig kameran så håll utskick på bloggen om ni vill veta om min dag med Elina. Puss!!!

Gillar

Kommentarer

GYMNASTIKTÄVLING

Hejsan!

Igår var det lördag och jag hade gymnastiktävling. Eftersom att jag gjorde illa mig i torsdags så skulle jag hoppa över tävlingen och bli frisk istället. Men eftersom att jag är så himla envis tävlade jag iallafall. Tävlingen gick väldigt bra och jag slutade på en tredjeplats. Jag är så himla stolt över mig själv. För att mina träningar det senaste månaderna har varit både tråkiga och har inte gått något vidare. Men igår så fick jag lite rivanch och tog hem en pokal. Puss!!!

Gillar

Kommentarer