8 km & iskaffe

Jag vaknade redan vid 6 idag för jag inte kunde somna om. Så jag gick upp och började min morgon lite tidigare än vanligt. När klockan slog 7 gick jag upp och väckte Avery. Hon var så trött idag så vi myste ihop en stund innan vi gjorde oss i ordning. Vi åt frukost, pratade om livet och hade en mysig morgon ihop. Vid 8 tiden körde hennes mamma henne till camp och mitt morgonpass var slut.

Strax efter dom lämnade tog jag äntligen tag i mitt träningsliv. Jag satte på mig mina springskor och gick ut för att springa en runda på 5km. Dum som jag är var min mobil inställd på miles så jag sprang 5 miles vilket är 8 km:))) Snacka om hur psykisk dåligt jag mådde varje gång hon sa min tid, trodde jag sprang så långsamt... Haha men jag kom tillslut hem och ville bara kräkas. Men jag tog mig istället ett stort glas vatten och började fixa frukost. Idag åt jag ett stekt ägg med bär.

​Under dagen har jag hunnit prata FaceTime med min familj och några kompisar. Tänk att man kan hålla kontakten så lätt i dagens samhälle, är det inte fantastiskt? Så under lunchen fick min familj vara med. Jag åt en sallad och drack en iskaffe. Mycket gott och svalkande. Vi har nästan 30 grader här varje dag nu så det gäller att dricka mycket vätska. Ikväll ska vi iväg på middag med familj så det ska bli mysigt. Och imorgon är ÄNTLIGEN Nathalie ledig och vi ska ses hela dagen. Så vi hörs imorgon igen.

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Verkligen så kul att följa ditt liv i LA både här och på Youtube! <3
nouw.com/tiffanykarlsson