Vad sker? Jag måste börja vara mer i skuggan. Så brun som jag är just nu har jag aldrig varit i hela mitt liv... hjälp:)

Men utöver det Hej på er alla fina. Hur mår ni? Jag har varit ganska så off när det kommer till mina sociala medier den här veckan. Det beror på att jag har umgåtts med min fina familj som varit på besök. Så förra veckan i Lördags kom dom hit och sedan dess har vi umgåtts hela veckan. Vi har hunnit med så mycket saker och jag är så himla tacksam för dessa fina dagar vi fick spendera tillsammans. Nu ses vi redan igen om 6 veckor och jag längtar massor.

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer

Nej men kan det vara sant? Är dagen äntligen här, SOM JAG HAR LÄNGTAT & VÄNTAT!!!

Idag kommer äntligen min fina fina familj till Los Angeles och jag kan inte vara mer än lycklig. Jag kunde knappt sova inatt för jag var så pirrig och exalterad. Dom ringde mig när dom satt i bilen påväg till Arlanda och jag blev helt tårögd av att veta att nu kommer dom verkligen. Jag följer deras flygning via mobilen och jag ska snart ta mig en Uber till flygplatsen och överaska dom. Dom tror att jag ska möta upp dom här hemma hos mig eller på hotellet men i själva verket kommer deras lilla dotter och lillasyster stå där som en liten tönt och vänta<3 Gud blir typ nervös haha:) Så jag har idag ätit frukost, packat min lilla resväska då jag ska bo med familjen några nätter på hotellet och bara väntar och väntar. Men snart är det dags, wiiieeee!

Gillar

Kommentarer

Godmorgon på er alla fina!

Klockan här är 10:11 och jag har redan hunnit gjort så himla mycket. Jag vaknade 6.00 som vanligt för att sedan börja jobba. Gjorde i ordning lunch till barnen och sedan klädde på dom och gav dom frukost. Vid 7:30 åkte dom till skolan och jag gick ut på min morgonrunda. jag sprang 7km idag och det var så jäkla jobbigt... Värmen i L.A just nu är sjuk. Man orkar inte göra någonting alls. Så om man ska ut och springa måste man gå ut så tidigt man bara kan. För så fort solen är framme är man körd. Efter jag var ute och sprang åt jag en halv avokado och sedan gick jag ner till till mataffären. Jag handlade massa frukt, bär, yoghurt och flera olika trevligheter. Nu sitter jag och pratar FaceTime med min familj och det bara två dagar kvar tills dom kommer! ÄNTLIGEN<3

Nu ska jag hoppa in duschen och sedan får vi se vart dagen tar vägen.

Love, ebba!

Gillar

Kommentarer