Instagram ebbatinanderInstagram ebbatinanderInstagram ebbatinanderInstagram ebbatinanderInstagram ebbatinanderInstagram ebbatinander

Slår karman tillbaka nu?

Kollade häromdagen på "Klassfesten" på tv4 och reflekterade över en sak. Programidén är att två kändisar återförenas med sina klasskompisar från högstadiet och tävlar i olika ämnen. Första ämnet är att dom ska lista ut vad deras gamla klasskompisar tyckte om dom när dom gick i samma klass och jag insåg direkt att jag absolut inte hade velat veta vad mina tyckte om mig. Jag var extremt trotsig och jobbig i högstadiet och hade inte alls mycket vänner. Nu i efterhand när jag tänker tillbaka så kan jag verkligen inse att jag faktiskt kunde vara rätt elak. Dock var vissa elaka mot mig med, men jag försöker att inte tänka allt för mycket på det, för då skulle jag gå sönder.

I vilket fall som helst. Sedan jag födde Sigge har mina känslor ändrats väldigt mycket. Jag har börjat tänka på dom personerna som jag kanske inte alltid varit rättvis emot och vill be om ursäkt till så många människor, även ifall dom kanske inte heller kanske tagit dom vassaste besluten varje gång.

Då börjar jag fundera ännu mer... Är detta för att jag absolut inte vill att karman ska slå tillbaka, fast på Sigge? Jag önskar liksom inte min värsta fiende min skolgång. Jag mådde verkligen skit rakt igenom högstadiet och tyckte det var så himla jobbigt under mina tonår. Eller är det kanske bara för att många vänner slutat höra av sig under graviditeten och sedan Sigge föddes och jag saknar vissa vänskaper?

Detta kanske var ett lite halvoklart inlägg, men var bara tvungen att ventilera...

Till alla er som läser fast inte har barn. Överge aldrig era vänner som skaffar barn. Trots att man ändras väldigt mycket när man blir förälder så blir man inte en helt och hållet ny människa. Trots att ens liv har fått ett helt annat fokus och värde, så är ens vänskaper och relationer viktiga, men man kanske blir sämre på att höra av sig. Det är dock inte för att man inte bryr sig längre, utan för att man själv knappt hinner till lunch innan dagen har blivit natt igen.

Ta hand om er och era vänner!

Bjuder på en bild som bevisar att jag aldrig kom till ro som tonåring 😂

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229