Header

Skaffade gymkort igår och körde första passet idag! Så jäkla gött när man har 24/7 och kan gymma efter jobbet!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ytterst sällan använder jag lösögonfransar, men när jag väl gör det använder jag singelfransar! Såååå najs

Likes

Comments

Går runt och myser hemma med snön utanför fönstret. Har blandade känslor för det alltså... Men någon gång ska den ju komma.

Tänkte gå ut och ta en powerwalk och hinna slinga håret innan jobbet för inatt kommer min babe hem och då vill man ju vara fin!

Likes

Comments

Älskar verkligen mina arbetskläder. Nu när jag jobbat i civila kläder i typ tre år så känns det så najs att komma tillbaka till att ha bestämda arbetskläder. Dock är den inte riktigt helt fullbordad här då vi också har fluga och inte mina zebratofflor..... tyvärr

Likes

Comments

Tjaaaaaaaaaaaaa

Har precis varit på jobbet där vi fick en kurs om öl. Skitspännande. Vi fick både lyssna, lukta och smaka.
Jag som inte ens är ett ölfan tyckte det var sjukt kul och givande. Nu känns det lite lättare att bemöta gäster!

Ska snart tillbaka och jobba, för ikväll är det quiz vilket betyder fullt ös!

Likes

Comments

I somras gjorde min pojkvän något av det största och mest betydelsefulla han gjort för mig. Länge hade han pratat om att han skulle tatuera in mitt namn men jag trodde bara det var någonting han sa...

Likes

Comments

Haaaaj!

Tänkte skriva ett inlägg som kanske kommer ta ganska hårt på folk, men om en sak som jag totaltröttnat på... Jag är på riktigt skitarg.

Alltså sååååå många bloggare och även andra människor som försöker få allt att se så jävla perfekt ut på sociala medier. Jag tror att ytterst få människor har det så perfekt som dom får det att framstå på sina bloggar, i sina perfekta feeds på instagram, på Facebook osv.

Vi klagar på att modevärlden och alla kroppsideal är helt skruvade, men detta är samma skit. Att försöka få sig att framstå som någon jävla miljonär.

Jag har många människor i min närhet som faktiskt är exakt såhär, och så vet man att det är dom som sitter utan pengar redan första veckan efter lön...

AAAAHHH orkar inte ens skriva mer för det är så jävla hjärndött.

Puss och Kram

Likes

Comments

Min första tatuering var "Isabella". Det är min syster som inte finns längre. Den är egentligen den minsta men mest betydelsefulla av mina tatueringar. I somras fyllde jag på med en duva som håller i en ros.

Andra gången jag tatuerade mig, skrev jag "mamma" och "pappa". Dom blev sjukt misslyckade men jag livade upp dom med varsin krona och nu är jag toppennöjd.

Här har ni min vinge. Det var i vintras jag gjorde den och istället för att göra mainstreamvingen som alla gjorde, körde jag lite old school. Tatueringarna som ni ser över är först ett vansmärke som jag gjorde för någon månad sedan och texten "patience" som hamnade där i somras.

Förra sommaren gjorde jag min tredje och fjärde tatuering. Först texten som betyder jättemycket för mig. Jag la ut min första bild när jag stod på scen, med den texten som bildtext så därför sitter den på mina revben nu. G-klaven sitter på min handled.

I somras gjorde även jag och min pojkvän en nyckel och ett nyckelhål. PUSS på det.

Min senaste tatuering är mitt skepp. Det står egentligen inte för någonting, men tycker den är fett ball!

Likes

Comments

Vi tog en mysig promenad imorse när vi vaknade innan frukost! Kan ju vara det bästa som finns att ta en promenad när man är jättehungrig och sedan komma hem och äta en riktig brakfrulle!

Likes

Comments