Kanot

Nu är jag hemma igen efter en riktigt tuff helg men med givande resultat! På cooperstest kapade jag min gamla tid med 2 minuter och på paddelmaskinen i 4 minuter kom jag 750 meter. På G4 (golden 4) är det som man kanske förstår 4 olika styrke-övningar. Det är:

Benlyft- klarade 2 st och det är jag riktigt nöjd med eftersom jag inte gjort en enda innan!
Dips-klarade jag 6st
Chins-3st
Brutalbänk-17 st

Med tanke på att jag har börjat satsa bara för några månader sen "på riktigt" så är jag supernöjd över dessa resultat! Nu väntar jag bara på beskedet på om jag kommer in eller inte🙏🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kanot

Sitter nu på tåget påväg till Nyköping för att göra antagningstester för Kanotgymnasiet och jag är allt annat än lugn. Senast jag var så här nervös kommer jag inte ihåg men jag är ändå super-taggad på samma gång. Tänker tillbaka på sommaren som varit och den känns väldigt långt borta just nu men nu hoppas jag att det snart blir vår och att vi får lite värme!

Förra sommaren var jag på många tävlingar och läger men det som var allra häftigast var när jag fick tävla för Sverige i NM. Det var en så rolig upplevelse och så mycket glädje från alla som var delaktiga. Hoppas att jag får åka med i år igen för då är det i Finland, som jag aldrig varit i. Längtar såååå till sommaren nu!

Likes

Comments

Fritid, Recept

Tänkte nu att jag skulle börja blogga och se om det är något för mig. Jag kommer nog mest att blogga om hur jag tränar, äter och umgås.

Idag har jag och några vänner fikat hemma hos mig och det var riktigt roligt, vi testade det så kallade s´mores dip som är väldigt enkelt att göra och till det skar vi upp lite frukt.

Recept till S´mores dip:

2st stora Marabou Mjölkchoklad

1 påse med stora marshmallows

Mariekex eller vad man vill ha till att "doppa" med

Gör så här:

Sätt ugnen på 225 grader.Smält all choklad över ett vattenbad. Häll det sedan i en ugnsäkerform och toppa det med marshmallowsen. In med det i ugnen tills marshmallowsen blivit gyllenbruna och börjat smälta, det tar ca 5-10 minuter beroende på ugn och vilka marshmallows man har. Sedan är det bara att servera och njuta!

Likes

Comments