Header

Nu har det börjat sprida rykten om att jag ska flytta till Kisa?!

Allvarligt... Nej det kommer jag inte göra eller det kanske kommer hända att jag gör det. Det berors på vad socialen säger.

Jag kommer antagligen bli placerad någonstans i Kinda så att jag par mil ifrån Linköpings kommun.

Men ni som säger att jag flyttar till Kisa, var inte så säkra på det. Tänk om jag hamnar någon annanstans istället där?

Exakt. Sluta tro att ni vet bäst om mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är tillbaka igen. 

Känns för stressigt att blogga när jag är frisk och har skola. Har bara så mycket att tänka på istället för fritiden.

Skolan har bara blivit ett helvete för mig nu.. Jag trodde jag skulle jobba på och klara mig fint men jag sitter bara i klassrummet och gör inte ett skit. Jag sitter bara där och tänker på saker som är negativt. Jag mår inte så värst bra. 

Mentorn skickade mig till kuratorn för att prata om vad jag gör på helger och efter skolan. När jag var hos kuratorn så sa jag ingenting. Jag litar inte på kuratorer längre efter en sak som hade hänt mellan mig och en annan kurator från Linghemsskolan.

Jävla kärring som ringde till min mamma och berättade ALLA mina hemligheter som jag sa. 

Är det inte en kurators plikt att hålla sin käft stängd för alla som inte borde få veta ALLT om mig?! Fan vad jag blir arg.. 

Jag blev skickad till den äckliga kärringen för 2 år sen för att någon elev skvallrade för min förra mentor att jag har skärt mig och påstår att jag är psykiskt sjuk. Horunge. 

Jag är bara så jävla arg nu pga allt jag tänker på..

Min mörka sida växer sig ännu starkare och jag känner bara hur min aggressivitet bara blir värre för varje dag. 

Jag har insett nu att jag inte har tid med all jävla äcklig kärlek som jag har haft i 7 FUCKING MÅNADER!!

Jag hatar allt känner jag. Mest av allt så hatar jag de ''vänner'' som lämnat mig för de vill hellre lyssna på en idiot som hade startat rykterna om mig istället för att lyssna på mig som inte har gjort ett skit!

Det spelar ingen roll längre, orkar inte bry mig ett piss. 

Den här bloggen får bli min nya dagbok. 

Allt det jag hade skrivit ner i papper har jag bränt upp för de handlade bara om mitt ex och hur ''lycklig'' jag var. 

Ska ut nu och röka och gå på en långpromenad.. Lika bäst att lugna ner sig innan någonting går sönder. Haha. 

Rekommenderar den här låten till de som vill släppa ut sin ilska

 


Likes

Comments

Tja!

Jag har haft det så jävla roligt i helgen. 

I fredags så var jag med många kompisar på festivalen och flummade. Vi var först vid stora scenen och lyssnade på skitmusik sen drog vi ner till stranden och flummade där. Det känns så skönt att jag kan inse nu att jag inte är hatad i hela Linköping.. Det var bara sånna dumma rykten som vanligt. Har inte ens tid att bry mig om vilka som hatar mig för jag har alltid mina vänner som stöttar mig. 

Det hände en liten tråkig grej på fredagskvällen vid tågstationen.. Fick se mitt ex igen och jag bröt ihop. Mina vänner kom förstås och tröstade mig. Dem får mig att gå vidare och hitta någon bättre. Jag lyssnar på dem nu och jag har bestämt mig att inte älta så mycket på det förflutna. Förhållande tar alltid slut och så är det. Det kommer aldrig funka att ta tillbaks den personen man har varit med. Han har tappat känslorna och jag accepterar det. Har också tappat känslorna och nu vet jag inte om jag ska ta paus från kärlek. 

Men det vore skitmysigt om man hade någon bredvid i sängen för jag hatar att sova ensam när mitt rum är så pass stort och kallt. 

Men nog om sånt! ;) 

Igår så var jag hos en kompis och såg på film sen drog jag vidare till festivalen igen och träffade Sara, Tim, Jens och Aiste och Wilma. Det var lite mer komplicerat under den dagen. Många av oss gick åt andra håll och tappade bort varandra. Jag blev helt ensam och orkade inte vara kvar i Linköping så pappa kom och hämtade mig. Nu är jag hemma och vaknade för tidigt pga min sömnproblem. Hade det skitsvårt att sova på natten för jag drömde om något konstigt så jag gick ut på en långpromenad i skogen för att svalka mig lite. 

Jag mår liksom bättre nu. Har blivit glad och positiv igen! Jag mådde så pass dåligt ända sen i Maj och trodde att jag inte orkade leva mer. Men här sitter jag nu och andas. 

Jag vill tacka er vänner som har stöttat mig så länge och som fick mig att må bra! Jag förtjänade verkligen det och jag är så tacksam. Utan er så kunde jag inte ha varit här nu utan jag kunde ha varit uppe i himlen. 

Det  här var den bästa helgen i mitt liv och jag kommer aldrig glömma det! 

Tack och kram hej. :) 

Likes

Comments

Hej!

Idag klockan 10 så ska jag åka in till sjukhuset och kolla viruset jag har i halsen. Så jag kan inte vara social på mobilen så ni vet! 

Det jag bara undrar nu vilka det är som ska till Rix Fm festivalen i Linköping? Jag och Aiste ska dit och vi behöver lite mer sällskap. Det spelar ingen roll om du är tjej eller kille eller vilken ålder du är i (Förutom om du är liten eller är en gammal gubbe). 

Hare fett brah ;)  Likes

Comments

Hej! 

Nyss kommit hem till min nya lägenhet och har lite kvar att göra men ska ta in de sista möblerna senare efter jag har ätit. Är fett glad att jag får lämna Linköping och att jag får ha tid för mig själv. Älskar verkligen mitt liv nu. <3

 

 

Skolan har varit rätt dålig idag..

Alla vi eleverna (förutom 7orna) hade en tema dag som handlade om mobbning. Det började med att vi fick se på en film som heter Älska mig. 

Jag började tjuta som fan och ville inte se mer av den filmen för jag kände mig träffad och jag hade svårt att andas. Tyvärr tvingade rektorn mig att gå in i klassrummet igen och se färdigt på filmen för att se slutet. Slutet var lyckligt men ändå så var jag fortfarande ledsen och hatar filmen så mycket. Den är bra men den är så hemsk pga den är så stark. Man känner bara sig berörd så fort man ser den. 

Men nog om det! Jag är på bättre humör nu och är nöjd att jag fick det jag önskat mig. 

Imorgon blir det skola igen och sen efter det så blir det en vandring på stan och köpa snygga kläder till Linköping festivalen. 

Men nu ska jag laga mat! Hej då vi ses. ;)

 Likes

Comments

Eftersom att jag är trött på att skriva om hur dåligt jag mår så tänkte jag kunna skriva nånting annat som är mer intressant. Problemet är bara att jag inte kommer på något så tänkte om ni kunde hjälpa mig? 
Skriv vad ni tycker jag ska skriva om i min blogg. 

OBS!

Jag kommer inte skriva om mitt privata liv längre för jag vill helst hålla det privat. Offentligt liv passar inte mig.

Jag kommer inte skriva om sex! Om ni vill ha tips på vad det bästa man kan göra i sängen eller vad för skydd som funkar bäst så kan ni prata med UMO (Ungdomsmottagningen) eller kolla efter en sexblogg där det finns personer som är proffs på sex och samlevnad.

Likes

Comments

Nu får ni lägga ner med allt jävla bullshit.

Ja jag är singel och är faktiskt glad för det!

Jag är glad att det tog slut, kunde bara inse det 3 dagar efter jag och P gjorde slut. 

Jag ber er nu att hålla käften om att jag är ''på g'' med Lukas. Det är vi fan inte! Bara för att han är kille och han är gullig och skyddar mig så betyder det inte att han är kär i mig. Han är på G med någon annan tjej (Namn tänker jag inte säga). Jag är glad för hans skull att han har hittat en perfekt tjej som inte friendzonar bra killar. 

Dessutom så är Lukas lite för gammal för mig.. Han är 19 år och jag är 15. Men ja visst ålder har ingen betydelse men det skulle vara konstigt att vara tillsammans med en kille som är snart vuxen medans jag fortfarande är en unge som behöver jobba på för att ha en framtid. 

Jag blir glad och tacksam om ni slutar med att ha fördomar om mig och Lukas. Jag vill inte vara taskiga mot er men gränsen har gått och jag blir lätt förbannad. Det är lika bäst att ignorera er om ni inte slutar för man kommer tro då att ni är lite efterblivna och lyssnar aldrig. (Ta inte så illa upp) 

Tro inte heller att jag är ledsen fortfarande för jag är lyckligare nu och jag har vänner vid min sida. Jag behöver ingen pojkvän för att vara lycklig eller känna mig fin. Jag vet redan vad som gör mig lycklig och jag vet redan att jag är fin som jag är. Jag vill jobba på att bli en starkare person och sluta skära mig. 

Jag vill inte gömma mina ärr i en långärmad tröja och jag vill inte ha min okontrollerande ilska längre. Så det är några av de anledningarna till varför jag kanske ska till psyket eller bara gå till BUP eller skaffa en psykolog. 

Jag förväntar mig nu en ursäkt och respekt. Jag vill inte få mer skit så att mina känslor växer sig starkare så att jag till slut inte orkar att leva mer. 

Hoppas att det kommer gå bättre för mig. Ha en bra kväll ni, kram. <3

Likes

Comments

Hej!

 

Jag vill bara säga att jag inte känner för att blogga just nu. Jag vill ta en liten paus och tänka mest på att ta hand om mina problem. Fokusera mig på att inte förlora dem jag älskar.. speciellt den som jag är väldigt lycklig med.

Jag hatar att förlora vänner.  Jag har förlorat väldigt många pga grupptryck, misstag och rykten,.

Jag hoppas bara inte att jag förlorar nu den personen jag tycker så väldigt mycket om. 

Denna personen vet hur man får mig att le och sluta tänka så negativt när jag egentligen borde ha kul.

Denna personen gör mig så lycklig så att jag bara kämpar för att inte förlorar denne.. 

Just nu när jag skriver det här så börjar jag gråta och känna mig orolig för att jag saknar hen och vill inte förlora hen. 

Jag vill vara med dig nu så att allt känns mycket bättre. Höra på ditt skratt, se ditt leende och kunna skoja med dig lite som vi alltid brukar göra. 

I love you

Likes

Comments

Hallå. 

Kom nyss på att jag börjar skolan den 15e augusti istället för den 20e.. Bajs jävla kuksugare fitta horunge lilla parasit..

(Haha, att svära hjälper att få ut sin ilska.. har jag hört) 

Så då måste jag vara förbered inför skolan. Känner inte för att gå dit och ha en klump i magen som jag alltid brukar ha så fort jag ser skolan. Men ska inte bry mig så mycket om det utan jag måste tänka på att plugga mera så att jag inte ligger för mycket efter och får F i ett enda ämne. Måste känna mig stolt nån gång och kunna känna mig glad så fort jag får se slutbetygen.. Bajs.

 

Som ni vet så har jag färgat mitt hår rött och nu så kliar min hud jävligt mycket pga hårfärgen (kemikalierna och allt sånt skit)... Håller på dö snart och det regnar ute och jag är jävligt deppig och har inte kunnat sova eller äta på 2 dagar.

BAJS.

Och nu antar jag att helgen kommer suga negerkuk..  Har inte ens lust att göra nånting för det enda jag bara kan göra nu är att sitta i mitt rum och glo mot väggen och tänka på allting.. Hur jag känner och så. Hur jag känner mig nu är oro, sorgsen och förkrossad. Orkar inte säga varför, det blir bara för jobbigt för mig att förklara hela situationen. Och dessutom så är det lika bäst att jag håller det för mig själv och säger bara hur jag känner. 

Men jag kanske kommer blogga senare ikväll om jag orkar eller så.. 

Är för trött nu och är ledsen. 

Kram hej <3

 Likes

Comments

Instagram@inflames98