Header

Hej hej!

I torsdags så var jag borta vid Kläppe om jag inte minns fel. Jag red Amante en stor fux. Jag red i en paddock och jobbade mycket tempoväxlingar. Han var riktigt rolig att rid, lite sol Bork på Ås ridskola.

Det får bli ett mycket kortare inlägg för jag har inte nånting att skriva om. Ikväll ska jag rida Polly och antagligen Tilda på Tanne. Imorgon ska jag också rida Polly. Skriver om det imorgon kväll.

Bye!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hej!

Idag är det nyårsafton. Jag ska åka med min familj till våra kompisars stuga i Hallen. Dom kommer att var här ett tag så vi har klämt in en dag då vi kan rida. Det är något ställe i Hallen typ. Jag ska rida en stor häst. Hoppas på att den har lite egen motor iallafall. Men det ska bli kul.

Jag ska också rida Polly. (inte idag) Jag hade tänkt rida till ängen igen och låta henne springa på men i ett lugnt tempo denna gången haha. Sen rida en annan väg igenom skogen tillbaka.

Jag börjar lära mig vägarna nu tycker jag. Det är så mycket vägar i skogen där.


Jag har varit i fjällen nu i två dagar så har inte gjort något hästigt. Därför har jag inte så mycket att skriva om.

​Gammal bild!

Likes

Comments

Hej hej!
Igår så red jag ut med Polly. Jag skrittade in i skogen och det var så mycket snö så man såg knappt stigarna. Jag som inte kan vägarna blev ju lite osäker på vart jag skulle. Men jag hittade fram till ridskolan där jag skulle möta upp två personer som skulle rida med.
Med mig och Polly i täten skrittade vi till en stor äng. Vi började trava och Polly var så sjukt pigg. Hon måste ha tyckt att det var roligt.

Efter ett tag så började jag galoppera lite lugnt. Det blev dock allt annat än lugnt. Jag valde då att jobba henne på en volt istället för på spåret.

Dom andra två fortsatte att rida på spåret och när Polly fick syn på dom så blev hon något studsig haha. Sötaste ju!

På volten blev hon jättefin och när spåret var upptrampat vågade jag galoppera lite också. Polly tyckte det var jobbigt så jag fick kämpa på.

Därefter skrittade jag tillbaka med en lugn ponny som bara lunkade på.
Riktigt roligt ridpass!

Bild på Polly!

Likes

Comments

Jag har inget annat för mig så skriver lite om två av mina julklappar som är hästrelaterade.


Jag fick ett Equestrian Stockholm schabrak i färgen Steel grey. Ett stål grått schabrak från Equestrian Stockholm, kan det bli bättre? Den lilla metall plattan gör ju typ allt. En så liten detalj kan ju göra så mycket.

​Jag fick också ett par sporrar och sporremmar. Jag ville ha ett par sporrar i metall som också var rundade. Jag har ett par i plast nu och ville ha ett par som var lite hårdare men inte för hårda liksom. 

Jag är supertacksaam för detta.


Skrev detta inlägget mest för att jag inte har någonting att göra haha.

Likes

Comments

Imorgon ska jag till Polly. Jag ska rida ut med Fiona som hyr Ross nu under fyra dagar. Vi ska rida i skogen och antagligen på någon äng också. Jag hade inte förstått att det var så nära till ås ridskola från stallbacken.

Så jag kommer att rida till ridskolan och möta upp henne där!

Jag vet inte hur Polly reagerar vid andra hästar än dom hon känner så jag får hålla långt avstånd så att det inte händer någonting haha man kan inte vara nog försiktig.


På onsdag vecka 1 börjar ridningen på Tanne. Det ska bli superroligt. Jag hoppas på att få rida fina Frallan. Vecka 2 börgar ridningen på ås, hoppas på att jag kan fortsätta att rida Donne. Det är ju något speciellt med honom.


​Bild på finaste Donne!

Likes

Comments

Jo jag hade tänkt börja blogga igen. Fast denna gång bara om min väldigt graciösa hästvardag och MTB.

Till höst så ska jag rida 2 dagar i veckan. Onsdag och Söndag. På onsdag kommer jag att rida på Tanne i en hoppgrupp för ponny och på söndag på Ås i en hoppgrupp för storhäst.

Jag har aldrig ridit storhäst i ridgrupp förut så det kommer att bli jättespännande.

Som sagt så kommer jag bara skriva om hästar och min vardag i stallet. Kommer också att försöka skriva om varje ridpass.

Jag cyklar också MTB i skogen och i fjällen.  Ska försöka skriva om det också.

Jag har inte alls mycket att skriva idag så det fick bli ett litet kort inlägg nu.

Bild på mig och ponnyn poppe.

Likes

Comments