Hallo!

Redan september och nästan en månad sen vi fick tillträde till huset! Får ångest över att tiden går så fort och att vi fortfarande inte kommit helt till rätta! Det blivande vardagsrummet är fortfarande fyllt med ouppackade kartonger och Ikea-påsar som än inte har fått någon plats i huset då vi fortfarande inte köpt förvaringen som behövs, tex ett vitrinskåp för fin-porslinet, fler garderober mm...
Vi har beställt soffa så den kommer runt slutet på september början på oktober så målet är att vara klara tills dess så att sofforna får plats!

Jag var inställd på att inte ha för bråttom och att det skulle få ta sin tid och tycker fortfarande det, men det är bara att allt är så rörigt! Jag vill ha ordning och reda.


Våran gamla kaffebryggare svek oss nu i veckan så vi fick dra oss in till stan och köpa en ny. Vi slog då till på en Moccamaster, och måste säga att det är det bästa köpet! Snygg och brygger väldigt gott kaffe! Perfekt!

Igår var det garagefest här i trakten, väldigt roligt!
Men idag är det lite segare... men har ändå hunnit greja lite och ska fortsätta plocka!

Ha det bra! Så hörs vi!
Ebba Linnea

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har köksskåpen vi köpte kommit upp så nu kommer det roliga: att inreda och ställa iordning alla glas och tallrikar och koppar! Lyckan!!

Så det blir mitt måndagsnöje idag, plus ett besök av mamma, pappa och bror om ett tag!

Ha det bra så hörs vi
Ebba Linnea

Likes

Comments

Hej!

Denna vecka sedan inflytten har verkligen varit intensiv, packning-flytt-städ varvat med sena jobbkvällar.
Än så länge har vi inte helt kommit till rätta i huset och jag tror det beror på att vi jobbar lite olika, vissa dagar börjar jag när Niclas slutar och det är ganska svårt att packa upp själv när man inte vet hur det ska vara och då vill man kunna resonera och fundera tillsammans. Och jag har också jobbat helg så då har Niclas fixat i "hans del" som är garaget haha.
Men känner inte att det är någon brådska, vi har fixat sovrummet, garderober och köksbord med stolar så det räcker för oss så länge.

Vi sålde vår soffa vi hade så nu ska vi leta efter en ny som passar bättre här i huset så vi kan få ordning på vardagsrummet också.

I måndags kväll åkte vi till Ikea för att kolla lite på rullgardiner och någon byrå och lite annat smått och gott, men kommer hem med ett nytt kök....

Eller inte nytt kök, men mer kök! Just nu finns bara bänkar men inga överskåp. Vi kände att vi nog behöver överskåp också för att få plats med alla våra köksgrejer. Jag tycker även det känns lite fel att ha glas och kaffemuggar i lådor...
Så överskåp, en köksö och diskmaskin slog vi till på!

Tror att det kommer bli jättebra!

Nu ska jag åka till lägenheten och städa en sista gång för nu är den tom så vi kan lämna tillbaka nycklar!

Ha det bra så hörs vi
Ebba Linnea

Likes

Comments

Hej!
En del har hänt sen sist. Jag har börjat i Ånnaboda på nya jobbet, trivs såå bra och tycker det är toppenkul!

I tisdags fick vi också tillträde till huset! Så efterlängtat!
Vi började inflytten med att slipa golv i det blivande sovrummet. Det var slitet och inte så fint, men efter lite slipning och ny lack blev det väldigt stor skillnad och jättefint!

Planen är att senare fortsätta i rummet med att räta upp lite väggar, måla om, sätta dit nya kakelplattor vid kaminen och skaffa en ny dörr. Kommer bli superb! 👌🏼

Idag jobbar jag kväll, så jag passar på att packa ihop i lägenheten!


FÖRE

EFTER

Ha det bra så hörs vi!
Ebba Linnea

Likes

Comments

Igår fyllde jag 20! En dag jag längtat efter!
Det blev stor-kalas med hela släkten och en väldigt roligt!

Fick såå fina presenter, blev verkligen så glad!
Klockan och det söta armbandet fick jag av Niclas😍 han är så fin!
Fick Jane Kønig halsbandet av mamma och pappa och även mycket annat fint som jag inte helt packat upp än i och med att om en vecka flyttar vi (!!!!)
Jag längtar så! Orkar inte ens piffa och fixa här hemma längre för jag känner bara att jag inte vill bo här längre!

Nu rullar jag mot jobbet, för att arbeta de sista dagarna med underbara barnen!

Ha det bra så hörs vi!
Ebba Linnea

Likes

Comments

Med 5 liter nyplockade röda vinbär och krusbär i kylskåpet började jag och min rastlösa partner, som de nattugglor vi är, att göra saft halv 12 igår kväll.
Vi hade redan satt på en film när vi kom på att vi blev sugna på att göra saft så vi sprang mellan köket och vardagsrummet.
Men saften blev väldigt lyckad! Sååå god och så somrigt smakade den!

Likes

Comments

En perfekt minisemester med bra väder, fina kvällar, varmt vatten i havet och bra sällskap!
Helt i min smak!

Ha det bra så hörs vi!
Ebba Linnea

Likes

Comments

Hej!

Igår var det lika fint väder som de andra dagarna och jag slutade tidigt så passade på att sola med en kompis, så härligt! Nästa vecka har jag 3 dagar semester så ska åka till stugan på västkusten, kollade väderprognosen för helgen och början på nästa vecka och gissa vädret: regn... blev så besviken och bönar och ber för att meteorologerna skämtar!

Jag och Niclas har blivit sugna på att skaffa oss en liten kissemiss när vi har flyttat in i huset, så igår var vi och tittade på några. 4 veckor gamla, fortfarande lite rangliga på benen och så sjukt söta 😍 vi tingade en på en gång som båda blev helt kära i så den flyttar in hos oss i september! Nu har vi bara ett mission framför oss att bestämma namn... Ett gulligt, roligt och lite skojigt namn vill vi ha, har en lång lista!

När vi kom hem från katterna grillade vi lite hemmagjorda hamburgare, favoritmaten!

Ha det bra så hörs vi!

Ebba Linnea

Likes

Comments