Alla hjärtans dag idag, spenderade dagen i skolan till en början för att sen möta upp mina fina vänner för en fika. Är så glad att jag har dom.

Dagen i skolan var som vanligt, rätt tråkig. Men jag har ofta rätt roligt med folket i min klass då jag trivs väldigt bra, så de jämnar väl ut sig. Fick även sluta 1h tidigare då min sista lektion blev inställd men eftersom att jag skulle stanna kvar i Lund för att vänta på tjejerna blev det bara längre väntetid. Men det blev mer plugg gjort och det känns som att jag ligger på banan för mitt geografiprov jag har på fredag. Ska bli så skönt att få det gjort.


Torsdag imorgon och har en lång skoldag framför mig. Går 8.30 till 16.00, torsdagar är inte mina favoriter men det är snart sportlov. Ska bli så skönt att få komma bort, vila och bara vara utan att behöva stressa över plugg eller skola i allmänhet. Synd bara att loven går så snabbt, hinner knappt blinka innan de är slut. Men antar att det betyder att man har roligt, eller?

Ebba Sivernäs

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag bara äskar att resa, se nya ställen och uppleva saker du inte upplever hemma. Jag har fem länder/städer som jag någongång i mitt liv SKA resa till, oavsett.

1. New York

2. Sydafrika

3. Dubai

4. Hawaii

5. Bali

Jag ska faktiskt resa väldigt snart, redan på sportlovet. Jag ska resa till Fuerteventura med min familj & min farmor, ska bli jättemysigt. Har aldrig varit där förr. Vädret ser tyvärr inte speciellt lovande ut, men det ska bli skönt att komma bort ifrån verkligheten i en vecka & bara koppla av. Man behöver de resorna också.

En annan resa jag har inplanerad är till Italien i sommar. Vi ska testa på något nytt och bila ner istället för att flyga då vi ska bo utanför städerna och behöver bil för att ta oss runt. Jag tycker att det ska bli super kul att bila ner, tror att det kan bli mysigt med stoppen på vägen osv. Det är en resa det med. Min bästavän ska också med till Italien i sommar så jag är såklart riktigt taggad för denna resa. Vi har rest tillsammans 3 gånger innan och vi har alltid väldigt väldigt kul ihop.

Ebba Sivernäs

Likes

Comments

Sitter just nu på Espresso House och pluggar lite med några vänner. Varje tisdag har vi en så kallad studietid på två timmar, så det brukar bli att vi rör oss in mot stan till något café för att få gjort lite plugg eller bara sitta och snacka. Alltid lika mysigt.

Slutar 13.50 idag, skönt. Efter skolan ska jag hem till en tjej för att fixa mina ögonbryn. Detta var något jag gjorde hela tiden innan men slutade med det för ett år sedan, typ, då jag kände att jag hade hittat min form. Men känner att jag börjat tappa min form lite, så ska gå dit och fixa till dom igen. Ska bli skönt.

Ebba Sivernäs

Likes

Comments

Vaknade i morse med en grym huvudvärk och en förkylning. Men det var bara att resa sig och börja fixa sig inför skolan då jag hade ett prov idag som behövde göras. Gick helt okej tror jag, det kändes bra. Efter mitt prov hade jag bara en lektion kvar i skolan så valde att stanna kvar hela dagen trots att jag inte mådde speciellt bra.

Bild från snapchat, därav den mycket dåliga kvaliteten.

Nu har jag precis lagt mig i sängen efter en eftermiddag med plugg, eller rättare sagt ett försök till plugg då jag inte riktigt hade energin uppe. Aja, nya tag imorgon. Har ett geografiprov på fredag som måste pluggas till så det är bara att fortsätta kämpa trots den låga energin, snart sportlov.

Ebba Sivernäs

Likes

Comments

HEJ och välkommen!!

Jag heter Ebba, fyller snart 17år och blev sugen på att skapa en blogg. Inte för att jag har så mycket vettigt att säga, utan mest för att jag tycker det är kul. Jag älskar mode & skönhet och det var också en av anledningarna till att jag ville starta en blogg, så att jag kunde fota och visa upp min stil och smak. Detta är säkert något ni kommer få se om ni klickar in någon gång.

Ebba Sivernäs

Likes

Comments