Allmänt
Uppdateringen här har varit sämst. Skolan och häst livet har verkligen tagit över. Jag får jul lov nästa vecka på torsdag. Jag ska försöka uppdatera på jul lovet så mycket det går men om det inte går så bra får jag tänka om. Så på senaste har jag bara ridit, pluggat, ätit, sovit och om igen typ. Där av inget här på bloggen. Men vi får se nu när jul lovet kommer igång. Om tiden finns eller inte men hoppas det. Jag hoppas ni fortfarande vill stanna kvar även om uppdateringen suger just nu. Julen stormar med stora steg och igår och idag har jag handlat julklappar men har nog någon kvar. Jag hoppas på mer snö här nere i Skåne så det kan bli en riktigt jul. Men skulle velat skriva vi hörs snart men jag vet ju inte riktigt när snart är....
Lite jul belysning som jag älskar !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

När veckorna bara rusar förbi finns det knappt någon tid. Mina läxor har varit många på senaste och har knappt hunnit med ridningen. Där av har heller ingen inlägg kommit upp. Men ska försöka lite mer nu, Dem nationella är klara för denna terminen. Men skolan måste dock komma före då dem betygen jag får nu ska jag söka in på gymnasiet på.

Med Rufus och barran har det gått bra. Har knappt ridit Rufus denna veckan och än så länge inte barran överhuvudtaget. Så tiden har verkligen inte funnits. Tävlade i alla fall Rufus i en cup för två veckor sen, Gjorde väldigt fina starter på lördag, på söndag gick det lite mindre bra. Har en tävling inplanerad just nu bara, hoppas att jag kommer kunna tävla den då vädret avgör en hel del, men vi hoppas!

Idag är det lördag och jag vaknade tidigt då jag var svintrött igår. Vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda men någon häst ska jag nog rida och kanske lite shopping på det. Det börjar ju närma sig jul och jag måste börja köpa presenter.

Men förhoppningsvis så dyker jag upp senare idag med mer uppdatering!

Likes

Comments

Häst m.m

Ny vecka och idag ska jag både rida och klippa mig. Igår så red jag både Rufus och barran( den hästen jag rider). Rufus var lite stark men fick igenom honom rättså bra i slutet. Med barran så gjorde jag lite skolor, lite galopp rörelser m.m. Han kändes fin och mjuk. Men till idag så har jag min klipp tid vid 11:00, sen får vi se hur dagen kommer se ut!

Likes

Comments

Allmänt
Ja vart ska man börja, har varit borta i två månader och anledningen är att tiden inte har funnit helt enkelt. Jag började nian och läxorna har inte direkt minskat. Har haft mycket att göra och samtidigt ska jag rida. Har just nu två hästar att rida då jag rider en ägares stor häst. Det är en dressyr häst som inte har gått så högt men som jag kan både lära mig på och jag kan lära den. Kollar lite runt på hastnet men finns inte så mycket. Därför har jag fullt upp varje dag. Men jag fick höstlov igår och verkar som att många fick det. Ska hitta på lite skojigheter under lovet som jag tänkte att ni skulle få följa med på. Men idag så ska jag nog mest chilla, vi får se vad som händer m.m. Förresten vill jag bara också säga att det går framåt för mig och Rufus, vi har tävlat några helger sen sist och det har verkligen gett resultat. Ingen tävling i helgen, kanske nästa men ska vara med på en cup vecka 45. Aja vi hörs antagligen snart igen!

Likes

Comments

Rufus

Igår hopptränade jag och det bra han var inte lika seg som förra gången. Men han behöver ha lite bättre kondis. Vi hoppade mycket linjer. Roligt och jag fick bra tips. Vi hoppade en bana med 10 hinder tror jag. Det är roliga hinder med( saker under bommarna och lite sånt, inte bara bommar) vi övade som sagt på linjerna och på öka och minska mellan linjerna då det är viktigt att kunna. En bra lektion tyckte jag. Vi åkte hem sedan efter massa babblande. Svampade av Rufus och han fick gå in i boxen och äta. Sen kom jag hem och åt samt duschade och dagen var klar. Eller jag tittade på lite dressyr från Göteborg sen somnade jag!

Jag behöver verkligen nya bilder..

Likes

Comments

Häst m.m

Jag och Rufus red ut igår, väldigt skönt. Men på den rundan vi red kan man inte galoppera jätte mycket så när jag kom tillbaka tog jag lite ökningar samt minskningar i galoppen. Blev lite förvänd också. Var hemma vid sju sen och hoppade in i duschen och åt mat efter det. Avslutade kvällen med matte och youtube. Idag är det onsdag och det innebär hoppträning!! Så taggad. Skriver sen hur det har gått!

Likes

Comments

Häst m.m

Dags att gå igenom ridsportens trender för hösten i år. Mycket brunt och marinblått har jag märkt att många gillar och affärerna satsar på det. Fast även lite lilla och vinrött har också kommit mer.

Snygga ridbyxor och ridleggings.

Alla tre tycker jag är snygga men älskar att Svea har gjort rid kollektion. Så snygga saker!! Använder själv väst på hösten och om det är riktigt kallt så åker en tjock jacka fram. Köpte ju en ny på Falsterbo så ska bli kul att inviga den i höst. Mörka färger på allt kan man säga.

Mössor och pannband kan man redan börja använda i stallen till hösten. Själv använder jag både och.

Många koftor i olika slag. Något som är väldigt bra för hösten.

Piker och skjortor är många som använder och tycker är snyggt. Tycker om Piker och skjortor men den sista är inte min stil utan den blåa tycker jag om.

Detta var lite höst trender för oss ryttare. Visade lite olika modeller och färger men mycket är likt varandra. Det mesta är saker från hööks då det var lättast att hitta men andra sidor har väldigt lika saker .

Likes

Comments

Allmänt

Klockan närmare sig 18 och jag är påväg till stallet. Min syrra ska rida( igen) och jag ska väl fixa i stallet det vill säga att mocka och fixa lite mat då Rufus har börjat sova inne och har gjort det nu i en vecka. Vi får se vad som händer. Handla mat efter det samt lagga mat. Har redan hunnit fixa lite i huset för att underlätta för mamma och pappa. Ny dag imorgon med nya dag vi hörs då!❤️

Likes

Comments