Header

1. Hon älskar verkligen pepparkakor, till och med mer än morötter och hästgodis.

2. Sia är otroligt arbetsvillig och ambitiös.

3. Hon är i princip inte rädd för någonting.

4. Sia kan lätt bli stressad när hon hamnar i situationer med mycket rörelse.

5. Hon är verkligen en häst som tar för sig och tycker hon själv är störst, bäst och vackrast.

6. Hon är extremt snäll att klippa.

7. Sia har inga problem med att vara och att sova själv i stallet.

8. Sia gillar verkligen inte äpplen, hon spottar ut de på en gång.

9. Hennes man växer så sjukt fort, haha ska klippa den idag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heeeej, hoppas alla har en bra tisdagkväll för själv sitter jag och kollar på Farmen. Har även varit i stallet idag, åkte och red i ett ridhus idag igen. Tyvärr går de inte att rida i våran paddock, men som tur är så är hon lättlastad och sköter sig bara.

Dagens ridpass va så sjukt bra och speciellt eftersom jag fortfarande inte är fult frisk. Men Sia va bara så himla fin, lyssnade jättebra och hade arbetsviljan på topp. Men de som gick allra bäst idag va galoppen, vilket är den gångart som hon har svårast för. Men de är bara så underbart att man känner att hårt arbete lönar sig. För galoppen har vi verkligen kämpat med och att de iallafall för ett ridpass bara går superbra.

Kram!!!

Likes

Comments

Hej, hoppas alla har en bra lördagkväll för själv är den helt okej. Mår lite bättre idag men fortfarande lite feber, hostar och förkyld. Men idag red jag för första gången på sex dagar vilket jag har blandade känslor för. Känns bra att äntligen komma tillbaka men måste säga att emellanåt så kändes de som att jag skulle svimma. Men de viktiga va bara att Sia fick röra på sig och hon va faktiskt väldigt lugn, trots att de blev en liten tripp till ett ridhus. Men vill verkligen bara bli frisk nu, nu, nuuuuuu. Kram!

Likes

Comments

​Godmorgon allihoppa! Idag är de äntligen fredag och jag har turen att ha studiedag, även om jag tyvärr fortfarande är sjuk. Har haft feber från och till sen i måndags, men nu hostar jag mest och är jätte förkyld. Sen angående att jag skulle tävla i morgon så har vi ställt in den tävlingen eftersom att jag inte känner mig så värst bra. Känner då att det inte ger mig rätt förutsättningar då detta skulle vara Sias första start under året, därmed att hon antagligen skulle vara lite extra "jobbig" och pigg vilket jag inte hade haft kraft till att hantera. Men ska förhoppningsvis försöka rida lite idag, har inte ridit sedan i söndags (hon har dock hållits igång) så jag hoppas hon är lugn och att jag slipper några strider. Sen håller jag tummarna på att ja blir frisk så fort som möjligt eftersom att jag verkligen vill börja rida och gymma igen. Vill även be om ursäkt för att de inte har kommit upp några inlägg de senaste dagarna, men jag har verkligen inte haft någon kraft eller ork. Kram!

Likes

Comments

Hej, hoppas ni mår bra vilket inte jag gör. Vaknade med över 38 graders feber och med en extrem huvudvärk. Men jag får hoppas att de är över tills på lördag då jag har årets första tävling inbokad.

Blev inget inlägg igår då jag hade fult upp, men gårdagen kunde inte blivit bättre. Åkte först och red i ett ridhus på morgonen och hon va jättefin. Hade henne där ja ville och hon lysande även superbra. Efter de åkte ja hem, tog en dusch och sedan åt ja lite lunch. Ett litet tag senare så fixade jag mig inför årsmötet och middagen som min ryttarförening skulle ha. Under kvällen så delades de ut lite priser och ja vann årets prestation och årets kompis. Årets prestation röstas fram av medlemmarna och årets kompis väljes av de tidigare årets kompisar. Hade de verkligen supertrevligt och vill bara säga grattis till alla som vann.

Men får se hur mycket jag kommer uppdatera eftersom att ja inte är på topp just nu. Kram!

Likes

Comments

Vart ska jag börja egentligen, haha. Jag och min tränare åkte till ett ridhus idag, hoppade lite och jag kunde aldrig tro att de skulle gå så bra. Inte nog med att hon va jättefin under markarbetet utan hon briljerade verkligen i hoppningen. Hon hoppade luftigt och genom hela kroppen. Hinderhöjden slutade på 1,20m vilket jag är extremt nöjd med och att hon gör de så bra. Det är så kul att man verkligen märker och ser en så stor utveckling på så kort tid och att hon är så sjukt arbetsvillig. Det är kort och gott hon jag lever för och jag vet inte vad jag hade gjort utan henne. Vill också ge lite uppmärksamhet till min underbara tränare, hennes familj och även så klart mina föräldrar som har gjort detta möjligt, för utan er hade vi absolut inte varit där vi är idag.

Likes

Comments

1. Jag har dyslexi och där av kan de vara lite stavfel ibland.

2. Jag är otroligt lättskrämd men kollar på skräckfilmer ändå av någon anledning.

3. Jag älskar verkligen mat och skulle nog kunna äta hur mycket som helst.

4. Det är jättelätt att få mig att skratta eftersom att jag skrattar åt i princip allt.

5. Jag har haft en ponny innan Sia som hette Caramell, även kallad Mellisen. (Hon på bilderna)

Likes

Comments

Likes

Comments