Header

Efter en stressig och lång kväll på jobb har jag nu bäddat ner mig och tänt massa ljus.. Skärgårdsdoktorn och tio tusen tankar få avsluta denna kvällen! Saknar min pappiiiiii!
Puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jaha.. Ni som känner mig och läser min blogg vet att jag under dom 2-3 sista månaderna inte mått så bra.. Vilket betyder att jag inte lagt någon fokus på detta alls. Jo vad har hänt nu under den sista perioden förutom en massa jobb, jo jag har gått och blivit med lägenhet så den 1 April klockan tolv " om inte innan " går flytt lasset. Det ska bli så skönt och få bli vuxen på riktigt nu. Att ha sitt egna och komma hem till osv.
Dock inte så kul och leva bland banan kartonger och så nu men man får väl stå ut. Kvällen har bestått av jobb och sen mys med mamma. Kom hem till ett rum med tända ljus och en glad mamma som låg i min säng. Blev mor och dotter snack i 2 timmar. Nu har jag försökt att somna i 1,5 timme med har gett upp detta totalt. Ska gå ner och sätta på kaffe och börja läsa min bok som jag skulle ha gjort i 2 månader nu. Haha! I morgon väntar nya äventyr innan jobb.

Puss och kram
E

Likes

Comments

Sitter nu på altanen med italia kaffe och en blodapelsin utan blod haha. Blev så ledsen när den inte va ett dugg röd!
Har varit och handlat med mamma för ikväll blir det mys med mina fina kolleger ifrån förskolan. Ska bli så kul och få mysa med er igen! Efter en sommar på Chappen och en massa saknande. Idag är en sådan dag då jag känner mig starkare än någonsin vilket är otroligt skönt. Nu lägger jag upp fötterna på bordet och njuter av lite musik och bara rensa tankarna!
Puss & kram
E

Likes

Comments

Godkväll!
Kollade ni också på En resa för livet ? Jag blev som alltid helt förkrossad, gråt från början till slutet. En sådan resa har jag alltid drömt om och ikväll bestämde jag mig för att jag ska börja spara till det. Så från och med nästa månad till maj nästa år ska det sparas 2000kr i månaden för att på 4 veckor kUnna ge sånna barn minnen för livet och massa kärlek. Så värt det! Alla borde tänka på hur bra vi har det ändå, klart vi har barn i Sverige med som mår dåligt och har det svårt, men ni som känner mig vet att jag, min mamma och familjen gör allt för att hjälpa barn här i Sverige. Känner du dig manad till att följa med på denna resan maila mig gärna. Hade varit kul om så många som möjligt hade lust. Går även och kommentera här nere!
Alla barn är värda kärlek och lycka i livet!

Från det till min verklighet nu. På söndag packar jag väskan och beger mig emot en vecka på Chappen tillsammans med min underbara vän Pj och många fler. Behöver verkligen träffa dom!

Men nu ska jag sova!
Puss och kram
E

Likes

Comments

Idag har dagen burit på mycket olika känslor. Idag för ett år sedan började jag & ja vi kan kalla han för " han " om på nytt. Då va livet på topp och det kändes som saker och ting skulle bli som förut men ack så fel man hade, det blev tusen gånger värre och det fanns ingen äkta kärlek. Men ikväll när jag kom hem bestämde jag mig för att fylla mitt fönster med ljus och jag började leta i min garderob efter sakerna. Hittar då en bok ifrån studenten där han skrivit, där låg även ett kort på honom och en personlig lapp.. Ikväll kändes det som en bit av mitt hjärta gick sönder när jag läste lappen, kollade på bilden och tänkte tillbaka. Även om jag vet att det aldrig va 100% efter dom första 3,5 året men ändå. Där fanns ju något som gjorde att vi höll kvar i 5 år.. Jag saknar verkligen hans närhet som en kompis, noterar kompis. Han var verkligen min bästavän, han visste mina svagheter och mina styrkor. Vi hade otroligt roligt tillsammans och det kan jag sakna, att ha någon som honom i mitt liv. Jag har ju otrolig mycket killkompisar men ingen som honom.. Saknar den formen av närhet! Jag vet att han nu gått vidare och skaffat sig en ny, och det gör mig både glad och ledsen. Jag vet verkligen hur kärleksfull han kan vara och HAN# är verkligen värd att känna sig älskad och glad igen. Jag pendlar dock bara mellan drömmar och verklighet just nu. Jag tror inte jag vågar bli kär igen, jag har träffar några men känner alltid likadant, jag relatera till det som en gång fanns. Jag är otrolig rädd för att bli så sårad och skadad som jag faktiskt blev. Även om man inte fick slag så skadade det ändå en inifrån. Men mamma säger " du kommer våga bli kär när du hittat den rätta " och man få väl hoppas och lita på det.
Min mamma har alltid varit en stor del i mitt kärleksliv och jag har alltid delat med mig av allting till henne. Hon har stöttat, varit förbannad, gråtit och glädjts med mig. Allting!
Jag är så otroligt glad att jag haft henne och mina fina vänner speciellt under denna perioden.. Och för att inte tala om Linnea, hon jag har kunnat ringa till och varit ledsen och hon har gjort allt i sin makt för att pigga upp mig, en äkta vän helt enkelt.
Men det jag ville komma till är att man ska alltid vara sig själv och stå stadigt på jorden, aldrig låta någon spotta på en oavsett.
Dagen för övrigt har varit bra, fick dela några minuter med M i telefonen och det gjorde ju min dag lite bättre. En jobbe kväll är över och i morgon är jag ledig så då väntar, solning, löpning, städ och massa fix och trix.

Puss & kärlek
E


Linnea jag saknar dig, kom och bo med mig!

Likes

Comments

Ikväll myser jag hos min kusin i hennes hus, så skönt och bara få ligga på soffan och slappa. Nu har vi tryckt i oss massa tacos så nu ska vi kolla farmen sen kolla en film.
Puss & kram
E

Likes

Comments

Ken rings nya låt - två vägar

Den påminner mig så mycket om allting det gamla som jag mest bara vill blunda för och gå vidare.
Saknar den tryggheten som en gång fanns.
Men jag hoppas att han den nya kan få mig att känns det lilla extra.. Visa mig det där lilla extra, skicka dom där fina smsen som alla tjejer skulle kunna gå i sönder för att få.
Bäddar ner mig på soffan och raderar alla dom bilder som få mig att känna mig lite extra dålig sen vila och hoppas på en bättre morgondag.
Puss & kram
E

Likes

Comments

Denna veckan skulle bli den bästa på länge massa nya äventyr skulle dra igår.. Ack så fel jag hade.. Befinner mig nu på Halmstads sjukhus och tillbringade även gårdagens kväll här. Ikväll väntas en natt med dom närmaste på sjukhuset. Min mammas moster lider av svår cancer och nu slåss hon för sitt liv. Allting känns som ett långsamt farväl!

Likes

Comments

Veckan med det stora V:et..
Pga att jag sovit så dåligt nu den sista veckan lät mamma mig sova ut både igår och i dag. Stack till jobbet 11:30 och slutade 17:00, nu slänger jag i mig lite knäckebröd innan jag ska köra mamma till jobbet. När jag kört henne blir det en powerwalk med min moster, skönt att ha någon med sig när man går. Kvällen kommer annars spenderad med tända ljus och film tills mamma ska hem. I morgon blir det lite jobb mellan 10-16.
Puss & kram
E

Likes

Comments

Sådär ja, nu börjar 2015 lida mot sitt slut och ingen är lyckligare än jag.
Året började i kaos, men det handlade om att ha huvudet högt och kämpa även om man bara vill lägga sig plattfall. Sommaren blev till något av det bästa jag varit med om, en resa till Cypern med min andra halva sen slutade jag skolan och flyttade 2,5 månad till Chappen som jag inte ångrar en sekund. Sommaren rullade på och jag hittade så många fina och underbara vänner. Vänner för livet! När hösten kom och allting blev mörkt sökte jag ett jobb som jag va tveksam till att jag skulle få men just nu jobbar jag där och jag är super nöjd med det. Och kommer stanna där!
Jag avslutade någon liten kärlek som fanns mitt i allt detta och mådde riktigt dåligt, ett förhållande jag hade krigat för i 1,5 år.. Men ibland måste man förlora och sen försöka vinna tillbaka sig själv och det har jag verkligen gjort nu. Nu är julen över och i morgon kickar vi in det nya året, med fina vänner. Låt detta året bli mitt golden year, både med vänner & kärlek.
Just nu kan jag inte yttra mig om kärleken men jag vet att den kommer, jag har en svag känsla av detta.
Är så tacksam över vad detta året gett mig!
Kärlek & respekt!

Likes

Comments