Väntar på att tjejerna ska komma från duschen, simhopp står på schemat! Sedan tar jag mej på ett pass. Taggad som få :) vissa dagar är bättre än andra idag är jag glad! Än så länge iaf ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Det är dags för mej att sätta upp lite mål med min träning,​ vill gärna delta på ngn tävling, men just det känner jag mej inte alls redo för just nu. Så tankarna om de är efter sommaren.

Jag har aldrig riktigt varit en sådan som ställt mej på vågen, för det ger mej inte så mkt mer än ångest.. Min ångest handlar inte om att jag anser att jag är för stor, snarare så att jag har försökt ett tag att gå upp lite grann så jag ska han lite mer att bygga på. Har så länge jag kan minnas stått o pendlat mellan 52-54kg. Nu när jag klev upp på den innan jag ätit frukost imorse så stod den på 56,3. För mej är det ett plus, är glad o fundersam samtidigt :)

​De e ju fredag!!! ​Och jag är ledig i helgen!, kan inte beskriva det mer än underbart! Känner mej rätt less på att mina helger duggar tätt, vi jobbar ju var 3:e.. Känns inte alls som man varit ledig innan nästa kommer :/ Men men, det funkar :)

Likes

Comments

Det går åt en hel del kläder just nu, Lilleman står på stl 80 just nu, men när jag fastnar för ngt som jag tycker e de där lilla extra så passar jag på att köpa en stl större :) Dessa två under är riktigt gulliga! Så inte så svårt o klicka hem dom!

​Vad gör man annars en helg som denna?! ​Jag har jobbat, dagen kändes redan långsam när jag bara kom till jobbet. Dock har man ju inget annat val än att göra det bästa av situationen.

Skulle ju dock inte sitta helt fel med en resa, bara få lite sol o varva ner lite :)

Likes

Comments

Nu har jag faktiskt tänkt så att starta min blogg på denna sidan istället, för den känns lättare o mkt simplare att fixa allting i! Så jag hoppas ju att så många som möjligt vill följa min vardag här ist :)

​Dessa två står ja o snurrar på, det lutar dock åt den via. Känns så mkt roligare med ngt vitt, lite ljusare i vardagen ;)

Likes

Comments