tjugotvå

Idag är det syrrans dag! HURRAAAA!!

Är inte syskon bland det mest fantastiska vi har?

Vi har stått vid varandras sida sen vi inte minns något annat, de har liksom alltid varit en självklarhet för oss alla i familjen. Att man inte viker sig, oavsett hur jobbigt det blir,vilka vägar man väljer att ta,hur man väljer att hantera vissa situation (bra & dåligt) eller hur få människor man har kvar i sitt liv så har vi alltid stått kvar.

Jag är tacksam & stolt över mina syskon! Vi skiljer oss såklart massor, men ändå lyckas vi fånga upp varandra. Jag tror att jag kanske har än närmre relation till mina syskon till skillnad emot många andra så jag har aldrig riktigt upplevt något annat men jag skulle inte kunna se en dag utan dom i mitt liv.

Och att vi håller på att bli vuxna med..eller är vuxna?? (Läskigt ord dedär,när är man ens vuxen? kommer man någonsin bli de?) Det ärr helt sjukt hur fort tiden går!

Summa av kardemumman, ta vara på tiden nu har. Lös eventuella konflikter med era nära, kramas lite extra länge nästa gång ni ser varandra & ring en extra gång. En dag kan det vara för sent!

/Ebba

Gillar

Kommentarer