• Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Åh så välbehövligt det var med en studiedag! Jag startade morgonen med att dra mig en lång stund i sängen innan jag tog mig upp för att göra frukost. Jag tog med mig frukosten till sängen och kollade några avsnitt av SKAM. Passade på att titta om lite nu när jag hade en ledig dag. Efter en lugn förmiddag tog jag tag i lite plugg och i mitten av plugget tog jag faktiskt en liten kort promenad för att få lite luft. Såååå kallt. Kanske inte den mest händelserika dagen men det var en skön dag!

Likes

Comments

Igår var jag på en utav de bästa föreställningar jag någonsin har sett. Jag var och såg William Spetz föreställning "Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?". Världens underbaraste William hade en föreställning där han berättade sin uppväxt och man fick framförallt lära känna en utav de viktigaste personerna i hans liv, mormor. Det var en blandning av hans galna humor men även allvar och jag skrattade så mycket samtidigt som jag nästan fick torka en tår då och då. Så fin föreställning och den borde alla försöka gå och se!

En härlig start på en välförtjänt långhelg!

Likes

Comments

Äntligen släpptes Ed Sheerans nya album, Divide, igår! Jag är kär! Jag har lyssnat konstant sedan jag vaknade igår morse. Alla låtar är så bra men om jag ska välja tre favoriter som inte är några utav singlarna är det nog Perfect, Supermarket Flowers och Galway Girl.

Likes

Comments

Nu börjar de här bilderna bli gamla då det är ett tag sedan vi var i USA. Det känns som igår men det var faktiskt snart två år sedan vi var där. De här bilderna knäppte jag i Dallas innan vi skulle gå och se på en rodeo. Vi tyckte att det hörde till att se det när vi var i Texas. I efterhand kanske det inte var det roligaste jag gjort men jag älskar i vilket fall bilderna jag knäppte utanför. Kolla bara på ljuset!

Likes

Comments