Detta pappret, med språkscreening frågor, fyllde jag i igårkväll. Vi ska ju ha med det till BVC idag. Tänk 2,5 års kontroll?! Helt galet vad stor hon börjar bli. Ska bli så spännande att se vad hon väger och hur lång hon är!

Uppdaterar såklart er om hur besöket gick. Tills dess, här är lappen vi skulle fylla i:

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorse, när Saga kom in och väckte mig, kände jag instinktivt att något var fel. Jag slog upp ögonen, tittade på klockan och fick mig en smärre chock. Japp, vi hade försovit oss. Rejält. Eller ja, JAG hade försovit mig. Känns inte riktigt rätt att lägga skulden på 2,5 åriga Saga, hehe. Hursomheeelst.. det blev till att fara upp och göra oss iordning samtidigt som jag på ett pedagogiskt vis försökte förklara, för en motstridig Saga, att man måste vara på förskolan och jobba ibland. Saga svarade bestämt: "Nej, Saga måste gå stan idag!". Haha! Alltså var får hon allt ifrån?

Nu ikväll har vi haft mormor och Peter här på dansuppvisning. Efter uppvisningen hoppade Saga i sin bil, och bokstavligt talat, körde över sin stackars mormor. Efteråt sa hon: "Oj, hur gick det mormor?". Om jag kunde hålla mig för skratt? Svar: Nej!

Har ju helt glömt att visa er dessa bilderna från häromdagen. Min lilla loppa som blir 2,5 år imorgon!

Likes

Comments

Godkväll på er! Då var det söndagkväll och jag står i startgroparna för att hoppa ner i sängen. Jag har inte så mycket att dela med mig av då jag jobbat både igår och idag, men vilken bra jobbhelg det varit, fått många goa' skratt!

Ikväll har jag blivit ordentligt laddad med energi från min lilla loppis. Vi har dansat, sjungit, läst hennes bokstavsböcker och kramats massor. SÅ mysigt! Ser redan fram emot veckans lediga dagar ihop med henne. Vi ska bland annat på 2,5 års kontroll, spännande! Och så ska vi träffa min kusin och hennes lilla dotter, som hunnit bli hela 6 månader!

Hade allahjärtansdagfirande på jobb idag. Behöver jag ens nämna att jag gick all in? Hehe. Så roligt att pyssla och göra fint ju!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu börjar det bli tid att titta efter skalkläder. Ja, jag vill ha vår nuuuu! Eftersom Saga vuxit ur fjolårets skalkläder håller jag ögonen öppna och igår fick jag syn på dessa skaljackorna. Gillar att de är i så härliga och glada vårfärger! Nu är dom dessutom på 20%. Blev riktigt sugen på att beställa en till Saga, men frågan är bara vilken färg?

1: HÄR. 2: HÄR. 3: HÄR. 4: HÄR.

Likes

Comments

Innan jag knoppar in, och laddar upp för morgondagens arbetspass, tänkte jag visa vad jag köpte till Saga i förra veckan - En jätte söt topp! Älskar volangerna, modellen, motivet, färgerna och ja, allt.. haha. Saga brukar inte bry sig om kläder (om de inte har "Bamse", "Pippi" eller liknade som motiv) men denna gillade hon faktiskt. Så det är såklart extra roligt!

Toppen är ifrån H&M men kan tyvärr inte länka då den inte finns på nätet än.

Likes

Comments

Hej på er! Idag har vi (inte heller) gjort många knop. Saga är nämligen fortfarande dålig i sin lilla magis. Så det har blivit en lugn och mysig dag här hemma. Jag frågade om hon ville hjälpa till med att städa och det ville hon mer än gärna. Hon svängde runt med dammvippan överallt och ingenstans, så något fel på energin är det åtminstonde inte. När hon kände sig färdig sa hon nöjt: "Så! Bra jobbat Saga!". Är det något hon är bra på så är det att berömma sig själv, hehe. På senare tid har hon även börjat berömma andra mycket. Häromdagen berättade en av pedagogerna att Saga berömt henne för att hon kunde bre' en macka! Hon är för go'..

Just det, en sak till! Denna morgonen började med pannkaksbak. Saga hispade (vispade) för fullt för att sedan försvinna i väg. Jag sa: "Dessa pannkakorna blir perfekta, tack för hjälpen Saga!". Jag förväntade mig något svar i stil med: "Det fixa Saga!". När det inte kom något svar alls anade jag oråd. Sekunderna senare hittade jag henne såhär..

Kan tillägga att hon innan pannkaksbaket var nyduschad och fräsch som en liten nyponros.

Likes

Comments