Jag tror nog att jag är världens sämsta på att skriva på en blogg. Jag har inte skrivit på ungefär tre veckor, men jag kan ursäkta mig med att jag hållit på att skriva ett inlägg tre gånger innan men aldrig hunnit skriva klart det.

Det har ju hänt en del på dessa tre veckorna som gått...
För det första så har mina gummityglar kommit, sedan så beställde jag en ny lädergrimma som vi ska gravera in "Thistledown Ghostbuster" på. Är så nöjd med det nya jag köpt och jag använder tyglarna varje dag.

Den 27 augusti var jag på en tävling hos Torstorp Kristvalla Ridklubb. Det gick jättebra, jag var felfri i både L:E och L:D.

Den 2 oktober så ska jag följa med Moa och Caisy, Keys Fancy, till Bergunda. Där ska jag också tävla på Emelie Perssons lilla Bamze. Igår var jag på banan med honom och det gick bra. Han är f.d. travarruss men han har verkligen blivit super duktig bara nu under sommaren. Emelie har verkligen lärt honom mycket!
Förra gången jag red på honom vilket jag tror var någon gång i juli så var han väldigt låst i sina bogar, men nu är han så fin. Jag unnar verkligen den lilla killen eller tjejen som ska få ta över B-ponnyn Bamze när han är på försäljning.

Det här är mina planer än så länge. Spöket vilar just nu, men sedan så blir det nog en dressyr tävling eller två.

Jag måste också passa på att tack Frida Korner för en fin hoppbild från Korl-Oskar Kupp, visst är den fin?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments