Vad är det med mig? Seriöst.
Nu har jag nog gått i ett år och velat ha ett par gummityglar som alla verkar tycka är så himla,himla bra. Idag har jag äntligen tagit tag i det och köpt ett par. De skickas imorgon så nu ska jag kolla i brevlådan varje dag.

... Men på tal om något helt annat, hallå? Sverige har gjort det igen, Peder Fredricsson tar Sveriges femte OS silver och jag kan nog inte vara den enda som höll andan under hela hans runda och nästan skrek av lycka när han gick i mål på noll fel. Så otroligt kul, hejja Sverige!

https://www.hooks.se/produkt/gummitygel-claridge-houser/45109/45110/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En vanlig tisdagskväll när jag hade tråkigt så tänkte jag "Varför inte gå med i trenden och skaffa en blogg?" . Kanske var det bara ett ryck som jag fick mitt i natten? Det kanske bara är en fas som jag går igenom? Eller är det här något som jag faktiskt kommer tycka om?
Jag, personen som alltid ska starta nya projekt som oftast eller alltid avslutas ska då börja blogga. Om jag nu lyckas hålla kvar glädjen i att blogga så kan ni väl "hänga med mig" i min vardag och så ser vi hur länge jag fortsätter att skriva!

Likes

Comments