Jag tror nog att jag är världens sämsta på att skriva på en blogg. Jag har inte skrivit på ungefär tre veckor, men jag kan ursäkta mig med att jag hållit på att skriva ett inlägg tre gånger innan men aldrig hunnit skriva klart det.

Det har ju hänt en del på dessa tre veckorna som gått...
För det första så har mina gummityglar kommit, sedan så beställde jag en ny lädergrimma som vi ska gravera in "Thistledown Ghostbuster" på. Är så nöjd med det nya jag köpt och jag använder tyglarna varje dag.

Den 27 augusti var jag på en tävling hos Torstorp Kristvalla Ridklubb. Det gick jättebra, jag var felfri i både L:E och L:D.

Den 2 oktober så ska jag följa med Moa och Caisy, Keys Fancy, till Bergunda. Där ska jag också tävla på Emelie Perssons lilla Bamze. Igår var jag på banan med honom och det gick bra. Han är f.d. travarruss men han har verkligen blivit super duktig bara nu under sommaren. Emelie har verkligen lärt honom mycket!
Förra gången jag red på honom vilket jag tror var någon gång i juli så var han väldigt låst i sina bogar, men nu är han så fin. Jag unnar verkligen den lilla killen eller tjejen som ska få ta över B-ponnyn Bamze när han är på försäljning.

Det här är mina planer än så länge. Spöket vilar just nu, men sedan så blir det nog en dressyr tävling eller två.

Jag måste också passa på att tack Frida Korner för en fin hoppbild från Korl-Oskar Kupp, visst är den fin?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad är det med mig? Seriöst.
Nu har jag nog gått i ett år och velat ha ett par gummityglar som alla verkar tycka är så himla,himla bra. Idag har jag äntligen tagit tag i det och köpt ett par. De skickas imorgon så nu ska jag kolla i brevlådan varje dag.

... Men på tal om något helt annat, hallå? Sverige har gjort det igen, Peder Fredricsson tar Sveriges femte OS silver och jag kan nog inte vara den enda som höll andan under hela hans runda och nästan skrek av lycka när han gick i mål på noll fel. Så otroligt kul, hejja Sverige!

https://www.hooks.se/produkt/gummitygel-claridge-houser/45109/45110/

Likes

Comments

En vanlig tisdagskväll när jag hade tråkigt så tänkte jag "Varför inte gå med i trenden och skaffa en blogg?" . Kanske var det bara ett ryck som jag fick mitt i natten? Det kanske bara är en fas som jag går igenom? Eller är det här något som jag faktiskt kommer tycka om?
Jag, personen som alltid ska starta nya projekt som oftast eller alltid avslutas ska då börja blogga. Om jag nu lyckas hålla kvar glädjen i att blogga så kan ni väl "hänga med mig" i min vardag och så ser vi hur länge jag fortsätter att skriva!

Likes

Comments