Header

Instagram@ebbamelins1

​Efter att ha använt samma solbrillor i år och dar kände jag att det var dax att unna sig ett par nya. Så när vi strosade runt på new yorks gator för att egentligen leta efter ett par skor som stod högs på min shopping lista, ändrade jag mina planer och satsade på dessa godingar istället! Är mycket mycket nöjd med mitt beslut och jag kommer aldrig vilja släppa taget om dom. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon fina ni!

I fredags landande jag på svenskmark och har varit lagom jetlagd sen dess vilket har resulterat sena nätter, men det vänder snart igen :) Även fast det va tråkigt att lämna USA så var det himla kul att komma hem då våren har kommit och uteserveringarna har öppnat! Även att jag äntligen får äta nyttigt igen haha har ätit så mycket hamburgare och skräpmat att jag nästan spricker. Så gröten på morgonen smakar underbart :)

Likes

Comments

När vi befann oss i Orlando besökte vi universal för att åka lite karuseller. Kände mig som ett litet barn när man sprang runt där haha älskar det.

Mina vänner samt pojkvän tyckte jag va väldigt Konstig då jag knappt hade sätt en ända film som var uppbyggd som en karusell bl.a. Shrek, Hulken, transformans, Simpsons, Spiderman mm. karusellerna va iallfall kul och vi spenderade faktiskt mest tid i Harry Potter världen som är en av de få filmerna jag hade sätt. Därför blir favoriten helt klart Harry Potter världen, dom hade byggt upp det så jäkla bra kändes verkligen som man befann sig i filmerna.
Självklart testade vi även drycken butterbeer som Harry och hans vänner dricker men det smakade något fruktansvärt så efter bilden togs slängdes den..
Haha

Likes

Comments

Nu är våra fyra dagar i Orlando över och vi spenderade vår första heldag här igår på fort myers vid stranden. Så jäkla härligt att få känna sand mellan tårna! och bara kolla alla små färglada hus blir man inte glad?

Likes

Comments

Hej kära ni! Är allt bra med er?
Har bytt ut stadspulsen och yellowcabs till palmer och Disney. vi befinner oss just nu i Orlando Florida! det är en väldigt stor kontrast jämfört med new York men jag gillar det :)

står faktiskt just nu i en 75 min lång kö till en attraktion på universal (nöjespark) så vad passar inte bättre än att blogga? Haha

Kram på er

Likes

Comments

Frukost frukost frukost! Jag älskar frukost.
Kan inte förstå mig på människor som av avskyr frukost.. Det är ett av det bästa som finns under dagen. Och jag är glad att @juliahall är minst lika frukost galen som jag då det har spenderats mycket tid framför Google för att hitta dom godaste ställena!

Men med tålamod så fann vi detta mysiga stället nere i downtown, för min del blev den en skål granola samt den godaste avokado mackan.
kan starkt rekommendera dudleys.

Kram

Likes

Comments